Screenshots

Description

Ansig Mobile: Asistenti juaj i sigurisë!

Aplikacioni #1 mobile në fushën e sigurimeve.

Aplikacioni përfshin një sërë risish në funksionalitete. Këto risi u krijojnë mjaft lehtësira klientëve të Ansig, por jo vetëm. Nëpërmjet aplikacionit, ju do të keni mundësi të:

* Porositni, paguani dhe rinovoni online policën tuaj të sigurimit të detyrueshëm motorik, vetëm me një klikim. Polica e sigurimit vjen vetë në adresën e caktuar prej jush.
* Aksesoni direkt në aplikacion policën tuaj elektronike.
* Orientoheni si të veproni nëse jeni përfshirë në aksident, por nuk dini se çfarë të bëni apo çfarë dokumentacioni ju duhet për të hapur praktikën e dëmshpërblimit.
* Raportoni ngjarjen e aksidentit në kohë reale nga smartphone-i juaj vetëm me pak klikime.
* Ndiqni statusin e praktikës tuaj të dëmshpërblimit në kohë reale dhe të njoftoheni sa herë që ka ndryshime, deri në momentin e miratimit të pagesës.
* Aksesoni informacion mbi shërbime karoatreci, servise, gomisteri, parkime, sa herë që gjendeni në vështirësi gjatë udhëtimit.
* Merrni kuotim direkt nga telefoni juaj për çdo produkt tjetër sigurimi që i përshtatet nevojave tuaja.


SHËNIM: Aplikacioni është pa pagesë! Për ta përdorur atë nuk është e detyrueshme të jeni klient i Ansig, por ju duhet të keni në pronësi një automjet për t'u regjistruar.

Aplikacioni Ansig Mobile jo vetëm në shërbim të klientëve Ansig.

What’s New

Version 1.1.8

- Funksionalitet i ri me Librin e Sherbimeve.

Ratings and Reviews

3.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

THECRACK1010101 ,

Aplikacioni shume i nevojshem.

Blerja e nje police nuk ka qene kaq e thjeshte.
Ky app ka dhe sherbime te tjera si gjetja e auto-serviseve ne rast te ndonje problemi. Apo numrat e karoatreceve, numrat e ndihmes se shpejte etj.
Cdokush qe ka nje automjet, duhet ta kete kete app se sben.

enklihoxha ,

Nuk funksionon

Fake

App Privacy

The developer, ANSIG SH.A, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like