Antibiotikum 12+

B-Labs Group Beteti Tarsasag

    • Free

Screenshots

Description

Az orvos által elrendelt antibiotikum helyes alkalmazása - azaz az adott gyógyszer pontos bevétele - az a legfontosabb dolog melyet a beteg megtehet az eredményes gyógyszeres terápia és a saját gyógyulása érdekében. A gyógyszer hatásos és biztonságos, de a maximális hatás kifejtése érdekében a gyógyszert mindig pontosan, a szükséges figyelmeztetések betartásával kell alkalmazni. A nem megfelelő szedéssel (pl: befejezetlen antibiotikum kúra vagy 2-3 tabletta kihagyással) az adott gyógyszer vagy egyáltalán nem tud hatást kifejteni, vagy lényegesen kisebb hatást fejt ki. Ezek mind növelik az újra fertőződés kockázatát, sőt az adott gyógyszerre vonatkozóan kialakuló későbbi rezisztenciát, azaz a kórokozók ellenállóvá válását az adott gyógyszerrel szemben.
Jelen mobil applikáció pontosan egy olyan segítséget ad a betegnek, mely egy adott gyógyszer pontos adagolását jelzi, segítve így a beteget, hogy pontosan, meghatározott időközönként vegye be gyógyszerét, véletlenül sem kihagyva az egyes adagokat, tablettákat. Az időpontokhoz kötött egyszerű, az adott gyógyszer bevételére emlékeztető szöveges üzenet mellett megadja azt a legfontosabb tanácsot is, melynek betartása elengedhetetlenül fontos a gyógyszer maximális hatásának kifejtése érdekében.
Az alkalmazás egyszerű, könnyen kezelhető, az elrendelt adott gyógyszerre vonatkozó adagolási rendhez, a gyógyszer kiváltási idejéhez kötötten működő olyan új egyedi szolgáltatás mely sem személyes, sem egyéb betegadatokat nem kezel. Az adott gyógyszer adott adagolási rendjéhez tartozó időtartam leteltével az alkalmazás automatikusan törli a további figyelmeztetéseket, nem terhelve így a beteget további felesleges jelzésekkel.

App Privacy

The developer, B-Labs Group Beteti Tarsasag, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Food & Drink
Health & Fitness
Food & Drink
News
Business
Health & Fitness

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness