iPhone Screenshots

Description

De eLabgids voor iOS is samengesteld door het Antonius ziekenhuis. De eLabgids is bestemd voor het medisch personeel, specialisten, derde partijen en patiënten die gebruik maken van het laboratorium van het Antonius ziekenhuis in Sneek.

Referentiewaarden, bepalingen, contacten en nieuws uit het laboratorium zijn met de eLabgids altijd en overal bereikbaar. eLabgids bestaat uit één database die ontsloten wordt via een deze app en/of een responsive website. Via digitale kanalen kunnen zowel laboratoriummedewerkers, specialisten als huisartsen en andere externen altijd up-to-date informatie raadplegen.

Alle voordelen op een rij van de eLabgids:
• Up-to-date referentiewaarden: Wanneer de app beschikt over een internetverbinding zal deze contact maken met een beheersysteem om de laatste referentiewaarden op te halen. Deze zijn via diverse categorieën eenvoudig bereikbaar. Een detailpagina kan tevens een afbeelding of een link naar bijvoorbeeld een PDF bestand bevatten.

• Locatiegerichte meldingen: Binnen de app kunnen meldingen of nieuwsbrieven getoond worden met informatie specifiek gericht aan een locatie.

Bekijk meer informatie op https://www.mijnantonius.nl/laboratorium

App Privacy

The developer, Antonius Zorggroep, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.