ANWB Smart Driver 4+

ANWB

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

ANWB Smart Driver is de nieuwste Wegenwacht-dienst van de ANWB. Smart Driver waarschuwt je voor dreigende accupech en technische storingen. Dus nog voordat er een waarschuwingslampje op je dashboard gaat branden. Zo kom je niet onnodig stil te staan en voorkom je onverwachte reparaties.

Smart Driver bestaat uit een connector, die je eenvoudig in je auto plugt, en de app. Via de connector deel je technische data met de ANWB, zodat we storingen kunnen voorspellen.

METEEN ADVIES BIJ STORINGSMELDINGEN
Als Smart Driver een storing signaleert, of als er een waarschuwingslampje gaat branden, krijg je meteen een korte uitleg van het probleem en suggesties voor vervolgacties.

PREVENTIEVE MELDING ZWAKKERE ACCU
Nog voordat je auto het doorheeft, ziet Smart Driver al dat je accu zwakker wordt. Smart Driver volgt namelijk de accuspanning bij het starten en berekent daarmee de resterende levensduur van de accu.

VOORKOM ONVERWACHTE REPARATIES
Smart Driver waarschuwt bij dreigende storingen of als lampjes gaan branden en geeft direct advies. Dat scheelt onverwachte reparaties.

BIJ EEN ONGELUK VANZELF CONTACT MET ANWB
Bij pech weet de Wegenwacht waar hij moet zijn en vaak ook wat het probleem is. Bovendien neemt Smart Driver meteen contact met je op als je bij een aanrijding bent betrokken via crash-assistentie. Lukt dat niet, dan schakelt Smart Driver de hulpdiensten in.

WEGENWACHT-AUTOCHECK
De Wegenwacht komt langs wanneer het jou uitkomt en inspecteert je auto op 15 punten, waaronder accu, oliepeil, rem- en koelvloeistof, ruitenwissers en banden. De resultaten van de check en suggesties voor vervolgacties verschijnen in de app.

ONDERHOUDSTIPS
Ook ontvang je herinneringen voor periodiek onderhoud en voor controles (oliepeil, bandenspanning) die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Hierbij helpt Smart Driver met heldere instructievideo’s en tips.

ANWB-APPS IN HET VERKEER
ANWB vindt dat afleiding in het verkeer door gebruik van smartphones moet stoppen. Bedien deze app dus niet terwijl je rijdt.

FEEDBACK
Heb je vragen over deze app? Of heb je verbetersuggesties? Stuur deze dan naar appsupport@anwb.nl o.v.v. ANWB Smart Driver of gebruik het formulier bij de account tab in de app.

Let op! Deze app werkt alleen in combinatie met ANWB Smart Driver als aanvulling op Wegenwacht Service.

What’s New

Version 3.15.1

In deze versie hebben we een foutmelding opgelost die kon optreden wanneer je een garage toevoegt. Heb je vragen, problemen of tips? Laat het ons weten via de contactoptie in de app. Ben je tevreden met de app? We zijn blij met je beoordeling!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

ehabjbara ,

Snel geholpen

Zeer tevreden

App Privacy

The developer, ANWB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Utilities
Travel
Games
Business
Utilities
Navigation

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities