Anyafalva — Kismamáknak 4+

C. Aisha Jansik

Designed for iPhone

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Az Anyafalva küldetése, hogy a várandósságod alatt a legmegbízhatóbb, elengedhetetlen információkat nyújtsa, legyen szó akár ikerterhességről. Egy helyen fellelhető minden, amire csak szükséged lehet ebben az időszakban, legyen szó szakmai tartalomról vagy a kényelmi funkciókról. Magyarországon jelenleg az egyetlen hitelesített kismama app az Anyafalva, hiszen alkalmazásunkat hivatalosan Hiteles Egészségügyi applikációnak minősítette a Hiteles Egészségügyi Kommunikációért Egyesület.

Hétről hétre követheted kisbabád cseperedését, megtudhatod mi történik vele és veled az adott héten. Széleskörű és megbízható szakmai tartalmat kapsz a fejlődési szakaszokról - amelyet a változást követő képek tesznek könnyebben elképzelhetővé és még izgalmasabbá.

Az egyik kedvenc részed lesz Anyafalvában, hogy a gyermekvárás körüli időszak összes felmerülő kérdésére választ találsz majd a mindenre kiterjedő Kisokosban. Hiteles forrásból tájékozódhatsz, hiszen szakmai tartalmainkat, mind az adott terület egy egy szakértője írta. Fő témakörök, kategóriák: Vizsgálatok, Hüvelyi szülés, Császármetszés, Szoptatás, Életmód, Táplálkozás, Pszichológia, Kismama és családos pénzügyek, Cukorbetegség, Babaápolás, Előkészületek, Szüléstörténetek

Feltölthetted az összes fontos eredményedet a Lelettárolódba, így lehetsz bárhol, bármikor megtalálod őket a telefonodban, ami biztonságérzetet ad. Ha nem érted pontosan, hogy mi szerepel a leleteken, akkor a Leletértelmezőnk segítségével könnyedén lefordíthatod magadnak a sokszor bonyolult rövidítéseket és latin kifejezéseket.

A babavárás időszakát még olyan egyedi, hasznos eszközökkel segítjük, mint a Személyre szabható kelengye és tennivalók listája, legyen szó kórházi vagy otthonszülésről. Bármikor törölhetsz az általunk megadott listaelemekből és hozzáadhatsz olyat, ami számodra elengedhetetlen. Vércukornapló, vérnyomásmérő, fájásmérő, intimtorna segítő és egy szakemberkereső igyekszik még teljesebbé tenni a felhasználói élményt.

A Naptárban pedig az előre beírt időpontokhoz az orvos neve mellett a majd feltenni kívánt kérdéseidet is felírhatod, hogy ne felejtsd el semmit. Illetve kapott a naptár egy kis megjegyzés részt is, ahova beírhatod az adott napon történt eseményeket például, hogy melyik nap, hogy érezted magad vagy éppen mikor rúgott először a kicsi.

Naplózhatod tehát az appban külön külön eszközben a Vérnyomásodat, vércukrodat és a súlykövetőnk is hasznodra válik majd.

A Tények és Tévhitek részben pedig szakértőnk segít tisztázni a leggyakoribb kérdéseket.

A Képeim részhez minden hónapban feltölthetsz egy egy képet saját magadról, növekvő pocakodról és pici ultrahangos fotóiról. A 9. hónaphoz érve szívmelengető lesz a folyamatos változás, cseperedés, amelyet könnyen végig áttekinthetsz az eszköz segítségével.

Szintén kedvenceid közé fog tartozni a Kuponok rész, amiben folyamatosan frissülő kedvezményekre jogosító kódokat találsz. Partnereink között megtalálhatóak a hazai kisvállalkozókon át nemzetközi márkák és szolgáltatók egyaránt. Olyan kedvezményeket és lehetőségeket hozunk el számotokra, amely valódi financiális segítséget nyújthat a babavárás során vagy éppen még izgalmasabbá teheti ezt a várakozással teli időszakot.

What’s New

Version 1.1.1

Folyamatosan fejlődünk, így ebben az új verzióban különböző optimalizálásokat eszközöltünk, hogy még jobb legyen a felhasználói élményed!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, C. Aisha Jansik, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical