Screenshots

Description

Изтеглете безплатното приложение на Tarrly.BG с което ще можете бързо и лесно да търсите или предлагате различен вид услуги.

В рамките на няколко клика ще имате възможност да:

• Добавите нова оферта - трябва само да попълните какъв тип оферта искате да публикувате „търся“ или „предлагам“, както и да изберете категорията, заглавие и описание които най-точно описват услугата която предлагате.
• Получавате известия в реално време – когато някой Ви изпрати запитване ще бъдете уведомени моментално. Просто няма време за губене!
• Редактирате лесно публикуваните вече оферти – премахнете или добавете снимка, редактирайте заглавието или описанието, сложете на пауза офертата временно за да не получавате нови запитвания без да я премахвате.
• Намерете бързо това което Ви трябва – филтрирайте по населено място (град, село или квартал), тип на офертата и категорията.
• Редактирайте профила си – редактирайте вашата информация или променете вашата профилна снимка.
• Управлявате вашите запитвания (дискусии) – намирате лесно желаното запитване. Първо избирате офертата, а след това човека с който сте се свързал или който се е свързал с вас. Удобно и лесно е.
Платформата е иновативна защото вече не е нужно да търсите в хиляди сайтове човек който да Ви свърши дадена услуга, всичко е подредено на едно място за вашето улеснение. С едно докосвате може да видите мненията за дадена оферта както и за самия и автор.

Платформата е бърза и лесна за работа защото всичко е максимално опростено. Няма излишни неща, а има само това което Ви трябва. Всичко става за секунди, никой няма време за губене. Къде другаде го има това?
Трябва Ви нещо, но не може да го намерите? Не се отчайвайте, а просто добавете оферта и изчакайте някой да се свърже с Вас.

Никога не е било по-лесно да свършиш нещо :) Опитайте и Вие.

При въпроси и коментари свържете се с нас на lachezar@tarrly.com

What’s New

Version 1.0.5

Благодарим Ви, че използвате Тарли!
В тази версия на приложението сме подобрили цялостната му работа.

Information

Seller
Lachezar Angelov
Size
13.3 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Bulgarian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like