iPhone Screenshots

Description

Aplicaţia este un bun instrument de planificare a unui sejur în oraşul Arad, oferind informaţii precise şi de orientare către principalele obiective turistice, muzee, restaurante şi hoteluri.

Punctul forte al aplicaţiei este calendarul cultural dinamic. În orice moment vă puteţi informa asupra evenimentelor culturale ce se desfăşoară în oraş şi puteţi afla informaţii precise despre locul de desfăşurare, a modului de acces la eveniment şi, ceea ce este cel mai important, aplicaţia vă asigură asistenţă în orientare pe baza hărţilor din aplicatie.

Pentru cei care călătoresc cu maşina aplicaţia asigură asistenţă în găsirea parcărilor, a programului de funcţionare a acestora precum şi a modului de procurare a tichetelor de parcare iar pentru cei care preferă să folosească sistemul public de transport, aplicaţia oferă suport în orientarea spre staţiile de autobuz şi oferă informaţii despre programul de circulaţie a mijloacelor de transport în comun.

În plus, în aplicație poți citi zilnic presa locală, poți primi notificările autorităților locale cu privire la oraș și poți vedea în orice moment ce se întâmplă în punctele-cheie din oraș prin intermediul camerelor Web.

Information

Seller
Illia Byndiul
Size
47.7 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Illia Byndiul
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like