Arjani Travel 4+

NurSoft sh.p.k

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Historiku
Arjani travel eshte krijuar ne vitin 1994 ne zonen e Levanit te qytetit te Fierit nga z. Arjan Hyka me qellim plotesimin e nevojave te transportit te zonave perreth, drejt qyetit te Fierit. Me pas, eshte transferuar ne qytetin e Fierit per te shtrire gjeresisht udhetimet kryesisht drejt jugut dhe Tiranes. Tashme kompania ka shtrir aktivitetin e saj ne trasportin urban, rreth qytetas dhe nderqytetas si dhe me gjer ne linje te rregullt shqiperi – itali dhe shqiperi – gjermani.

Eksperienca jone ne sherbimin tuaj
Fale impulsit ne menaxhim, Arjani Travel eshte orientuar vazhdimisht drejt cilesis se larte te sherbimit ne perputhje me standartet kombetare dhe nderkombetare. Fale kesaj pune jemi bere nje realitet referimi per Shqiperine, e lakmuar dhe nga disa kompani qe operojne ne Shqiperi si dhe jasht saj.

Që nga fillimi, qëllimi ynë i parë ka qenë kënaqësia e plotë e klientit dhe arritja e një cilësie superiore. Eefikasiteti, besueshmëria dhe stili i mikpritjes janë vlerat e kompanisë sonë si dhe një angazhim që përtërihet dite pas dite.

DEDIKUAR CILESISE
Flota Arjani Travel
Flota Arjani përbëhet nga 90 autobusë të prodhuar kohët e fundit, të mirmbajtur vazhdimisht për të garantuar besueshmëri dhe efikasitet maksimal.Autobusët drejtohen nga profesionistë me përvojë dhe shumë të kualifikuar, të cilët pasqyrojnë mirë vlerat që janë të përshtatshme për kompaninë Arjani Travel.Në zgjedhjen e automjeteve, Arjani Travel zgjodhi komoditetin, me karrige më të bollshme se ato standarde, të mbuluara me materiale hipoalergjike për t'u ofruar pasagjerëve një ambient më të rehatshëm, elegant dhe relaksues.Të gjitha automjetet janë të pajisura me ajër të kondicionuar, TV me ngjyra, stereo hi-fi, tualet, mini bar.
KRENARIA E ARJANI TRAVEL
Linja Ndërkombëtare
Krenaria e Arjani Travel është linja ndërkombëtare. Lindur me pak kërkesa duke pasur parasysh konkurrencën e fortë sot është një nga më të kërkuarit duke u bërë realitet për kompaninë tonë.Cdo dite, ka shumë pasagjerë që mbështeten në kompaninë tonë për efikasitet, besueshmëri dhe ekonomi. Pasagjerët që përdorin linjat ndërkombëtare janë të larmishëm, nga ata që përdorin për herë të parë mjetet tona të transportit, deri tek ata që nga krijimi i kompansie kan qen klientet tane me besnik. Pasagjeret tan bejne me mijra kilometra nga te gjith qytetet e shqiperise drejt jugut te italise, sicilise sikurse drejt te gjith qyteteve kryesore te italis dhe gjermanis.
TRANSPORTI PUBLIK URBAN DHE NDËRQYTETAS
Urban dhe Ndërqytetas
Gjithashtu transporti urban dhe rrethqytetas eshte nje sherbim ne kushtet maksimale te komoditetit dhe cilesis per te qen sa me prane qytetareve te Fierit, Patosit, Roskovecit dhe zonave perreth. Ne mbeshtetje te studenteve te qytetit tone per te qen sa me prane familjes dhe per ti ndihmuar ne hapat e tyre drejt karrieres. Gjithashtu ne mbrojtje te ambjentit te me floten tone me ndotje minimale.

What’s New

Version 1.17

Bug Fixes

App Privacy

The developer, NurSoft sh.p.k, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

TraffiPaks
Travel
LingoMap
Travel
enjoy vehicle sharing
Travel
VRN Ticket
Travel
m.Ticket
Travel
DVB mobil
Travel