Screenshots

Description

Atomos përpiqet ti shpjegojë elementet dhe njësite qe gjenden në plan programin mësimor duke përdorur teknologjinë e fundit të realitetit të shtuar me figura tri dimensionale, duke ia mundësuar nxënësit observimin e eksperimenteve ose dukurive, duke kontrolluar parametrat dhe duke vrojtuar ndryshimet nxënësi mund në mënyre praktike të punojë si të ishte ne laborator.
Përveç paraqitjes dhe shpjegimit të figurave Atomos ofron edhe një kuiz ku nxënësi mund ti testoj njohuritë e veta për çdo kapitull në plan programin mësimor.
Atomos përfshinë plan programin e shkollës se mesme të ulet në tri lënde: Biologji, Fizikë dhe Kimi.

App Privacy

The developer, Tachyon, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Information

Seller
Bambus Research Markt- und Meinungsforschungsinstitut GmbH
Size
355 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like