iPhone Screenshots

Description

Probabil cea mai tare aplicație de dating și fun pentru oamenii mari din lume ;)

Cele mai tari funcții în mâna ta pentru a socializa liber și întâlni din mii și mii de oameni open minded cu același interese ca și ale tale.

AVERTISMENT: Folosirea strictă a fotografiilor nude sau cu conținut adult strict interzise în conformitate cu Termenii și condițiile aplicației.

Abonamente Premium disponibile pe 1 lună (7,99 Euro), 3 luni (19,99 Euro) și 6 luni (34,99 Euro).
Facturarea este recurentă. Poți anula în orice moment. Contul tău de iTunes va fi taxat automat la confirmarea achiziției.
Abonamentul se reînnoiește automat dacă nu dezactivezi opțiunea cu cel puțin 24 de ore înainte de expirarea abonamentului curent.
Reînoirea abonamentului va fi debitată din contul tău cu 24 de ore înainte de terminarea perioadei active curente.
Îți poți gestiona abonamentul și poți dezactiva reînnoirea automată din Setările contului de iTunes și AppStore după achiziționare.
Orice porțiune neutilizată a unei perioade de probă gratuită, dacă este cazul, va fi pierdută dacă cumperi un abonament pentru acel serviciu.

Toate datele personale sunt prelucrate pe baza condițiilor de utilizare referitoare la politica de securitate Attraction Club App.
Mai multe detalii sunt disponibile aici în Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate: https://attractionclub.ro/termeni-si-conditii

What’s New

Version 3.3

Multiple visual bugs fixes.
Improved chat connection persistence.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Premium Entertainment, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle