Auto Dragstor 4+

Aleksandar Nastevski

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Preuzmite aplikaciju AutoDragstor i kupujte najkvalitetnije auto delove iz prve ruke, direktno od uvoznika po najpovoljnijim cenama.
Ko smo mi?
Auto Dragstor čine ljudi koji su, pre svega, veliki zaljubljenici u automobile i čije će iskustvo od preko 20 godina u autoindustriji učiniti da vaša kupovina na našem sajtu bude prijatna i sigurna... Takodje, iza AutoDragstora stoji firma Autoplaneta koja se bavi veleprodajom, maloprodajom, uvozom i izvozom auto delova, auto opreme i kozmetike, karoserijskih elemenata i delova sistema za grejanje i hlađenje za veliki broj putničkih i lakih komercijalnih vozila. Autoplaneta je danas pouzdan partner i generalni distributer poljske firme Polcar (www.polcar.com) za tržište Srbije i strateški partner za tržišta Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore.
AutoDragstor je online robna kuća auto delova i opreme gde naši kupci mogu brzo, lako i sigurno, uz povoljne cene i iz udobnosti svog doma,da naruče sve što im je potrebno za njihovo vozilo ili garažu. AutoDragstor je brend koji pažljivo gradimo i kompletan focus našeg delovanja je usmeren ka tome da vi budete zadovoljni, kako kvalitetom kupljenih proizvoda  tako i našom uslugom.
 
Zašto AutoDragstor?
Zato što smo pioniri online prodaje auto delova na teritoriji Srbije i konstantno radimo na razvijanju online tržišta auto delova od 2014g.
Zato što neprestano radimo na unapređenju odnosa prema kupcima i zbog toga smo nagrađeni eTrustmark sertifikatom koji krasi naš sajt.
Zato što 98% našeg asortimana sami uvozimo i distribuiramo kroz našu veleprodajnu mrežu, te smo u svakodnevnom kontaktu sa serviserima, veleprodajama i odlično smo upućeni u kvalitet delova koje uvozimo i prodajemo. Kupujući od nas vi kupujete iz prve ruke.
Zato što nam je glavni dobavljač Polcar, firma koja je jedna od najvećih u oblasti auto industrije u Evropi. Njihovi delovi se prodaju na tržištima Poljske, Nemačke, Francuske, Italije, Amerike…..koja su mnogo zahtevnija od našeg po pitanju kvaliteta, tako da većina karoserijskih delova i svetlosne opreme ima dodatni sertifikat o kvalitetu, izdat od sledećih institucija:Centro Zaragosa, Thatcham ili TUV Rheinland.
Zato što u našem asortimanu imamo “pravih” 300 000+ artikala i popunjenost lagera nam ne pada ispod 80%.
Zato što imamo najraznovrsniji asortiman.
Zato što su nam cene konkurentne i korektne.
Zato što šaljemo i van granica Srbije.
Zato što mi nismo klasična online prodavnica. U okviru naše firme imamo i offline prodavnicu, gde kupovinom na našem sajtu i izborom Click&Collect opcije preuzimanja možete da dođete, podignete vašu robu i upoznate nas.
Zato što većinu delova u našoj ponudi nudimo u više nivoa kvaliteta. Od delova za prvu ugradnju do kvalitetnih zamenskih.
Zato što jedino na našem sajtu možete da vidite u čemu je razlika u kvalitetu proizvoda, kada je reč o istim artiklima. Jedinstvenu terminologiju kvaliteta proizvoda baziranu na direktivi Evropske komisije Br.461/2010. Svaki naš artikal iz grupe auto delova je označen slovnom oznakom kvaliteta pored kojeg imate informaciju o značenju istog.
Zato što vam mi prodajemo,pakujemo i šaljemo robu. Mi sve to organizujemo direktno iz našeg magacina i mi rešavamo problem ako do njega dodje.
Zato što stalno idemo napred i konstantno radimo na unapređenju usluga i asortimana.

Preko naše Autodragstor aplikacije možete:
• Lakše i brže poručivati robu koju isporučujemo na kućnu adresu
• Kreirati listu želja i pratiti cene i dostupnost za omiljene artikale
• Ostvariti specijalne popuste za online kupovinu
• Dobijati obaveštenja o novostima i akcijama
• Dobiti informacije o svakom artiklu iz naše ponude
• Takođe imamo i loyalty program AutodraDstor Klub - Ukoliko vaše kupovine pređu odgovarajući iznos (koji je definisan skalom popusta) stičete pravo na popust koji ćete moći
da koristite prilikom svake kupovine u narednih godinu dana.
• Da dobijate personalizovane ponude i promocije kreirane samo za vas.

What’s New

Version 1.6

Improving the performance of the application

App Privacy

The developer, Aleksandar Nastevski, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping