iPhone Screenshots

Description

*Napomena: Aplikacija je kreirana za potrebe crnogorskog tržišta.

AutoCG je jedina aplikacija u Crnoj Gori koja na jednom mjestu nudi sve gotovo informacije koje su potrebne jednom vozaču.

STANJE NA PUTEVIMA - Nove informacije, svakog dana, koje obezbjeđuje Auto-moto savez Crne Gore:
- Trenutno stanje na putevima
U okviru ovog modula, postoji dodatni modul vezan za zimsku opremu, koji sadrži sve puteve na kojima je zimska oprema neophodna. Data je mogućnost prikaza svakog od ovih puteva pojedinačno na mapi.
- Svi radovi na putevima koji su trenutno u toku
- Prijave korisnika: Mogućnost korisnika da prijavi događaj na putu (gužva, udes, odron itd). Nakon prijave, prijava prolazi kroz proceduru odobrenja, poslije čega je dostupna korisnicima.
PUMPE - Sekcija u kojoj možete vidjeti trenutne cijene goriva koje se ažuriraju svakih 15 dana u skladu sa novim obračunima, kao i okolne pumpe, u odnosu na vašu trenutnu lokaciju, sortirane po udaljenosti.
PUTARINE, TRAJEKTI - Informacije o tunelu Sozina i trajektu Kamenari - Lepetane, sa njihovim lokacijama, nekoliko informacija kao i cjenovnikom.
RADARI - Modul aplikacije koji omogućava prijavu lokacije radarske patrole kao i izlistavanje svih onih radarskih kontrola koje se nalaze unutar kruga od 1h vožnje, računajući od vaše trenutne lokacije. Takođe, postoji mogućnost potvrde i demanta neke od izlistanih lokacija radara.
POMOĆ NA PUTU - Sadrži skoro sve registrovane službe pomoći na putu, sa mogućnošću direktnog pozivanja istih iz aplikacje. Dostupna je takođe i pomoć pri određivanju trenutne lokacije, kako bi korsnik u slućaju da ne zna gdje se nalazi, mogao lako da saopšti svoju lokaciju nekoj od službi za pomoć na putu.
EVIDENCIJA TROŠKOVA - Mogućnost evidentiranja potrošnje goriva, kilometraže, i svih ostalih troškova na vašem automobilu. Dat je uvid i u pregled ukupnih troškova.

What’s New

Version 2.0.9

Sitne korekcije.

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Limesmn ,

Brzo, privlacno, moderno

Aplikacija je ok. Kod prijave radara bi, po mom misljenju, trebala jos jedna potvrda (dialog box). Ostalo je sve prilicno dopadljivo

Developer Response ,

Hvala na komentaru. Dialog box je dodat u jednoj od prethodnih verzija.

BilioneZynga ,

Top

Odlicna aplikacija, nadam se da ce je jos vise ljudi instalirati!

Developer Response ,

Hvala, i mi se nadamo :)

Duško0501 ,

Duško

Odlično zamišljena aplikacija.Meni kao turisti,dobro dodje,ali...obavesti o radarima bi mogle biti tipa notifikacije u realnom vremenu i drugo,za cene goriva,neznam da li su to prosečne cene u CG ili zvanične,ali tu baš ima odstupanja.

App Privacy

The developer, Aleksandar Draskovic, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like