Screenshots

Description

Aplicatia AutoCrew este un instrument indispensabil care stie sa raspunda la toate intrebarile si problemele legate de masina Dumneavoastra.
Fie ca doriti sa gasiti cel mai apropiat service auto, fie doriti sa cereti oferta de pret pentru anumite reparatii, aplicatia AutoCrew va sta la dispozitie si va raspunde la aceste intrebari.

Aplicatia are functii utile pentru a va ajuta in intretinerea masinii Dumneavoastra, cum ar fi: cautare service dupa locatie sau servicii oferite, cerere oferta de pret, setare de alerte pentru expirarea RCA-ului, ITP-ului, a rovinietei sau alerta pentru expirarea trusei sanitare. Daca apare o problema la masina Dumneavoastra, puteti sa sunati direct din aplicatie cel mai apropiat atelier AutoCrew.

Despre AutoCrew:
AutoCrew vă oferă repararea finală a tuturor mărcilor şi modelelor. Toate piesele de schimb sunt de calitate garantată. Service de încredere de la mecanici experimentaţi. Calitate înaltă prin folosirea de echipamente de testare Bosch
Reţea de ateliere extinsă

What’s New

Version 2.4

Crash fix

App Privacy

The developer, Pole.ro, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Information

Seller
NETWORK SYSTEMS SRL
Size
25.9 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like