Avanpost Radio Guerrilla 12+

Prologue Advertising

    • Free

Screenshots

Description

Cardul Bancar Radio Guerrilla & Avanpost Radio Guerrilla: toata lumea castiga.

La plata cu CARDUL BANCAR RADIO GUERRILLA intr-un AVANPOST RADIO GUERRILLA beneficiezi automat de 10% reducere instant: toata lumea castiga, detinatorul cardului merge la sigur si plateste mai putin iar antreprenorul face business, este promovat si incurajat sa mentina standardele. Asadar, descarca aplicatia Avanpost Radio Guerrilla, comanda Cardul Radio Guerrilla, propune un Avanpost.

AVANPOST RADIO GUERRILLA este modul în care ne exprimăm respectul pentru orice lucru bine facut, este evaluarea noastra de calitate acordata celor mai buni furnizori de bunuri si servicii din lumea noastra, lumea Radio Guerrilla, lumea celor care-si fac treaba temeinic, cu pasiune si responsabilitate. Poate fi un club, un restaurant, o cafenea, o ceainarie, poate fi atelierul unui cizmar, o brutarie, un magazin cu alimente bio, poate fi o podgorie, o ferma, o firma de decoratiuni, o librărie, poate fi un site, un centru de training sau de limbi straine. Poate fi orice, daca e bine facut il gasesti in aplicatia mobile AVANPOST RADIO GUERRILLA sau pe siteul guerrillaradio.ro/avanpost. AVANPOST RADIO GUERRILLA este selectia noastra de calitate, a tuturor celor care simtim la fel, asadar, te invitam sa propui si tu un Avanpost. Sau mai multe. Validam impreuna propunerile voastre si, daca se califica, devin AVANPOST RADIO GUERRILLA, le listam in aplicatie si pe site. Revenim anual si vedem daca au pastrat standardele.

CARDUL BANCAR RADIO GUERRILLA. Mai bun decat celalalt. 10% reducere instant in Avanposturile Radio Guerrilla, automat la plata cu cardul. Automat si instant, repetam, pentru ca-i foarte important. Fara stelute sau punctulete, fara la sfarsit de luna, fara sa rogi vanzatorul, poate chiar fara sa stiti ca va aflati intr-un AVANPOST RADIO GUERRILLA: instant, imediat dupa ce ai platit cu CARDUL BANCAR RADIO GUERRILLA, primesti inapoi pe card 10% din valoarea bunului sau serviciului achizitionat.

Card de debit Mastercard Gold, emis de Libra Internet Bank * curs de schimb Mastercard * aplicatie gratuita * totul in aplicatie, fara drumuri la banca * trei retrageri de numerar pe luna fara comision si limita de suma * contactless * consultare sold gratuita * doua variante de design * Mastercard Premium si Business 2020 * 9 lei/luna comision de administrare.

10% reducere instant in Avanposturile Radio Guerrilla, automat la plata cu cardul.

- Card de debit Mastercard Gold, emis de Libra Internet Bank, acces gratuit Business Lounge Otopeni, asigurare gratuita de calatorie, bagaje si zboruri intarziate, cand s-o putea calatori.
- Curs de schimb Mastercard, la orice operatiune in valuta, peste tot in lume.
- Aplicatie gratuita, inroleaza carduri si de la alte banci, transfer bani instant fara comision intre ele sau catre altele, split bill.
- Totul in aplicatie, fara drumuri la banca, comanzi sau renunti la card online, emitere si livrare gratuita oriunde in Romania, deschidere gratuita cont lei si valuta, plati si incasari fara comisioane.
- Trei retrageri de numerar pe luna fara comision si limita de suma, la orice bancomat din Romania si din lume, curs de schimb Mastercard.
- Contactless.
- Consultare sold gratuita, online si la orice bancomat din Romania si din lume.
- Doua variante de design, Roz sau Camuflaj, la alegere.
- Mastercard Premium & Business 2020, acces program de reduceri si oferte speciale.
- 9 lei/luna comision de administrare.

What’s New

Version 1.5.4

Imbunatatiri pentru pentru anumite versiuni de iPhone
Reparat login cu Facebook pentru anumite versiuni de iOS

App Privacy

The developer, Prologue Advertising, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle