Aviokarti 4+

traveltechhouse

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Првата апликација за купување авио карти во Македонија! Инсталирај ја бесплатно и заштеди пари и време!

Имај ги најевтините авионски карти со тебе секогаш. Преку најголемиот портал за онлајн резервации на авио карти во Македонија aviokarti.mk, спореди ги цените на преку 500 нискобуџетни и класични авиокомпании и резервирај по гарантирано најниски цени со неколку кликови.

За помош и прашања, јави се на 02 6111 999 или испрати порака на info@aviokarti.mk.

Спакувај се, полетуваме!

What’s New

Version 2.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Minor fixes

App Privacy

The developer, traveltechhouse, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel