Screenshots

Description

A e dini se në Shqipëri është e garantuar me ligj që çdo ankesë e qytetarëve ndaj institucioneve shtetërore të trajtohet dhe marrë përgjigje? Institucioni i Avokatit të Popullit është i ngarkuar nga Kushtetuta e Shqipërisë të marrë në dorëzim të gjitha ankesat e qytetarëve. Krejt ndryshe nga portalet apo aplikacionet e përkohshme, qytetarët kanë vendin e tyre të garantuar nga Kushtetuta për të depozituar ankesat ndaj autoriteteve shtetërore, për një gamë të gjerë problemesh nga pronat, shkarkimet e padrejta nga puna, keqtrajtimet nga Policia apo çdo lloj padrejtësie tjetër. Ky aplikacion mundëson lidhjen e shpejtë, të thjeshtë dhe të efektshme me mekanizmat e trajtimit të ankesave të qytetarëve në Institucionin e Avokatit të Popullit.

What’s New

Version 1.2

Bug fixing

Information

Seller
Institucioni i Avokatit te Popullit
Size
59.4 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like