Screenshots

Description

De diagnose kanker kan een behoorlijke impact hebben op iemands dagelijkse (sociale) leven. ‘Match app’ is ontwikkeld om jongvolwassen kankerpatiënten (AYA's) en hun omgeving te helpen om in contact te blijven tijdens (en na) kanker.
Omdat het soms moeilijk is om luchtig contact te onderhouden rondom zoiets zwaars als kanker. Of omdat het lastig kan zijn om je omgeving te laten weten waar ze je wel of juist niet mee helpen.
En bovenal omdat je niet wil dat alles ineens om de ziekte kanker draait, maar om wie jij en je dierbaren zijn als mens!

Met de AYA Match app wordt de zwaarte van kanker binnen relaties verlicht, en worden moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Zodat jíj bepaalt welke rol kanker in jouw leven speelt.
Veel plezier met gebruiken!

‘Match app’ is een initiatief van het Nationaal AYA* ‘Jong & Kanker’ Platform. Speciaal voor jongvolwassenen (18 - 35 jaar) met kanker heeft het Platform ‘AYA-zorg’ in het leven geroepen. Meer informatie vind je de app of op www.aya4net.nl
*AYA staat voor Adolescent & Young Adult: de internationale term voor jongvolwassenen die tussen de 18 en 35 jaar kanker krijgen.

What’s New

Version 1.0.12

- kleine bugfixes
- aanpassingen nav AVG

Information

Seller
Stichting Nationaal AYA 'Jong & Kanker' Platform
Size
11.2 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 9+ for the following:
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© AYA 'Jong & Kanker' Platform
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like