iPhone Screenshots

Description

Med hjälp från Ayurveda (läran om livet) och Yoga (att sammanföra, förena) har AyYo app skapats. Verktyget innehåller pass, recept och övningar som med lätthet kan tas med på resan, användas hemma eller på hotell och kontor. Innehållet uppdateras kontinuerligt för att utmana, anpassa och erbjuda det du som användare gör i AyYo app.

Använda AyYo App som ett av dina verktyg för att hitta, och bibehålla, rätt balans för just dig. Verktyget är skapat med möjligheten att genomföra ett självtest, som kan ge en fingervisning i vad som, just nu, är bäst för dig samt vilken eller vilka doshor som dominerar hos dig.

Det finns flera färdiga pass, de flesta är mellan 15 – 30 min långa, som är benämnda Vata, Pitta och Kapha. Men om du hellre vill skapa dina egna pass finns den möjligheten. Du har tillgång till ett övningsbibliotek där du kan filtrera på respektive dosha och på t.ex. lugn, vitalitet, fokus, energi. Om du vill genomföra specifika övningar under en länger tid än de tre förinställda minuterna, så går det fint. Appen innehåller även en receptdatabas för att inspirera till näring som är bra för dig.

I kalendern har du möjlighet att planera pass, övningar och recept. Självklart kan du logga övningarna, passen och recepten, både med känsla före och efter, samt lägga till egen kommentar om hur du upplevde passet etc.

Appen laddas ned utan kostnad. I gratisversionen av appen har du endast tillgång till ett par pass, övningar och recept, som visar dig hur appen fungerar. För att få tillgång till allt innehåll som finns nu samt i kommande versioner av AyYo App behöver du en prenumeration på AyYo Premium.

En prenumeration kostar 99 kr/månad, men du får rabatt om du väljer betala per kvartal eller per år.

* AyYo Premium månadsvis: 99 kr/månad.
* AyYo Premium kvartalsvis: 265 kr/kvartal (10% billigare)
* AyYo Premium årsvis: 949 kr/år (20% billigare)

När du väljer att prenumerera på AyYo app kommer köpet debiteras ditt iTunes-konto. Prenumerationen förnyas automatiskt 24 timmar innan den går ut om du inte väljer att avsluta din prenumeration innan dess.

Du kan hantera ditt abonnemang från Användarinställningarna i iTunes efter genomfört köp.

Villkor och integritetspolicy: https://ayyoapp.com/integritetspolicy/

What’s New

Version 1.4

1.4:

Nu kan du sätta ihop ditt egna pass.

1.3:

Vi presenterar AyYo app Premium!
Med AyYo app Premium får du tillgång till ännu fler pass, övingar och recept. AyYo app Premium är en prenumeration som du enkelt aktiverar inuti appen.

- Löpande abonnemang för 99 kr per månad
- 3 månaders abonnemang för 265 kr
- 12-månaders abonnemang för 949 kr

Information

Seller
AB YUP
Size
18.8 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like