Bàsquet Catal‪à‬ 4+

Enric Serrano Murt

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Gaudeix del Bàsquet Català amb la nova aplicació oficial i gratuïta de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)! Totes les notícies, resultats, estadístiques, classificacions, i molt més en el teu mòbil, integrant també el nou apartat de llicències i convocatòries de partit.

Amb l'objectiu de facilitar a tots els col·lectius del Bàsquet Català la informació que més els interessi, la nova APP ofereix una versió molt més funcional així com atractiva gràcies al seu nou disseny i permet consultar, d'una forma ràpida i senzilla, els horaris, resultats i estadístiques de les diferents competicions. La nova versió també permet marcar els clubs, equips o competicions preferides, rebent les corresponents notificacions; i poder consultar les llicències o realitzar les convocatòries de cada partit per part del cos tècnic.

What’s New

Version 14.2.0

Arreglem un problema amb l'actualització de dades online en alguns dispositius

App Privacy

The developer, Enric Serrano Murt, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

GLOBASKET
Sports
ESF
Sports
Federació Catalana de Caça
Utilities
FBCYL
Sports
FEGABA
Sports
FBIB
Sports

You Might Also Like

FEB Livescore
Sports
Scored App
Sports
El Consell
Sports
ACB
Sports
OKEYMAS
Sports
Futbol.cat, Portal del Federat
Sports