iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender 2019 inviterer i denne app danske skoleelever med på en spændende rejse til Bangladesh. Og de kan lave flotte fotohistorier om alt det, de oplever undervejs.

I app’en kommer eleverne på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Bangladesh. De oplever kæmpebyen Dhaka fra mange sider – både den travle havn, bazaren og børnenes hverdag i i de fattige slumkvarterer. De kommer også med ud på landet og oplever dagliglivet på de floderne i det frugtbare delta, hverdagen i fiskernes landsby, rismarkerne, skolen og meget andet.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen, og som de også dele med andre. Arbejdet kræver internetforbindelse samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website. Derfor kan eleverne gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2019.u-landskalender.dk.

App’en og fotohistorierne er en del af det store undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2019. Det består af elevbogen ’Trækfuglen’ af Kenneth Bøgh Andersen, en lærervejledning, et website med mange opgaver, aktiviteter og materialer til en hel række f*g, et værktøj til selv at lave en digital lågekalender med tilhørende kommunikationsforløb samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2019.u-landskalender.dk.

Information

Seller
Danida
Size
29.9 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

Danish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like