Børnenes U-landskalender 2019 4+

Danida

Designed for iPad

    • Free

iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender 2019 inviterer i denne app danske skoleelever med på en spændende rejse til Bangladesh. Og de kan lave flotte fotohistorier om alt det, de oplever undervejs.

I app’en kommer eleverne på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Bangladesh. De oplever kæmpebyen Dhaka fra mange sider – både den travle havn, bazaren og børnenes hverdag i i de fattige slumkvarterer. De kommer også med ud på landet og oplever dagliglivet på de floderne i det frugtbare delta, hverdagen i fiskernes landsby, rismarkerne, skolen og meget andet.

Ud fra opgaver vælger eleverne billeder og stof ud og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen, og som de også dele med andre. Arbejdet kræver internetforbindelse samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website. Derfor kan eleverne gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2019.u-landskalender.dk.

App’en og fotohistorierne er en del af det store undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2019. Det består af elevbogen ’Trækfuglen’ af Kenneth Bøgh Andersen, en lærervejledning, et website med mange opgaver, aktiviteter og materialer til en hel række f*g, et værktøj til selv at lave en digital lågekalender med tilhørende kommunikationsforløb samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2019.u-landskalender.dk.

App Privacy

The developer, Danida, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education