iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender inviterer i 2015 børnene med på en spændende rejse til Nepal.

I denne app kommer eleverne på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Nepal. De oplever hovedstaden Kathmandu, den barske natur i Himalaya, hverdagens børneliv i Nepals vestlige bjergegne og meget andet.

Ud fra opgaverne vælger eleverne billeder og stof ud og kan skabe deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet med fotohistorierne indgår som en naturlig del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også som et skole-område på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre alle de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2015.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2015. Det består af elevbogen “Det tredie øje”, en lærervejledning, et website og en iPad-app.

What’s New

Version 1.0

Appen er blevet opdateret af Apple, så den bruger det seneste Apple-signeringscertifikat.

App Privacy

The developer, Danida, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like