iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender inviterer i 2015 børnene med på en spændende rejse til Nepal.

I denne app kommer eleverne på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Nepal. De oplever hovedstaden Kathmandu, den barske natur i Himalaya, hverdagens børneliv i Nepals vestlige bjergegne og meget andet.

Ud fra opgaverne vælger eleverne billeder og stof ud og kan skabe deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen og dele med andre. Arbejdet med fotohistorierne indgår som en naturlig del af undervisningsforløbene, og kræver computere eller iPads med internetforbindelse.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også som et skole-område på U-landskalenderens website, så eleverne kan gøre alle de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2015.u-landskalender.dk.

App’en er en del af det undervisningsmateriale, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2015. Det består af elevbogen “Det tredie øje”, en lærervejledning, et website og en iPad-app.

Information

Seller
Danida
Size
23.8 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPad.

Languages

English, Czech, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Danida
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like