Screenshots

Description

Vesti i video, članci i komentari sa B92, foto-galerija i vremenska prognoza. Pošaljite komentar, čitajte i kreirajte B92 putem aplikacije prilagođene vašem iPhoneu i iPadu.

What’s New

Version 3.9.71

• Specijali u novom ruhu - kao jedan od zaštitnih znakova B92.net sada dobijaju novi interfejs i mogućnosti, pratite sve što naša redakcija u njima donosi do detalja kroz članke, (info)grafike, tabele, blogove uživo, filtrirajte sadržaj kroz pojedinačne kategorije i teme. Drugim rečima, specijali postaju aplikacija u aplikaciji.
• Redovni servis :)

Ratings and Reviews

2.1 out of 5
153 Ratings

153 Ratings

(o)v(o) ,

Link unutar clanka otvara Safari

Na iPad kada se klikne na link na povezan clanak unutar nekog teskta umesto novog clanka u aplikaciji otvara Safari sajt B92, cak ne ni odredjeni tekst.

Lon74 ,

Primer aplikacija za vesti treba da radi

Koristim app svaki dan i nemam nikakvih problema. Ali, od nedavno sam počeo da dobijam poruke da app mora da se nadogradi na 64bit ili će biti izbrisana. Nadam se da radite na tome. Pozdrav

GN-z11 ,

Napokon

Ne mogu da verujem da smo dočekali 64-bitnu verziju :D Za sada sve u redu, mada me malo nervira onaj overlay posle ocenjivanja komentara jer može da zakloni tekst komentara odmah ispod.

App Privacy

The developer, B92, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like