Screenshots

Description

Baboon ju ofron Shërbim Delivery, Kudo, Kurdo 24/7.
Në kushte të larta sigurie nga +300 Restorante dhe 50 Kuzhina Ndërkombëtare.
Restorantet më të famshëm mund ti gjeni në Baboon: KFC, Burger King, Opa, Salt, Sheqer Pikant, PaneVino, Pastaria, Yogurtera, Il Gusto, Goodys, Kungfu Express, Veggies, Vila Ferdinand dhe shumë të tjerë.

Evito broshurat, ngatërresat, paqartësitë në çmim, nevojën për ta thënë në telefon çdo herë që e do pa ullinj…

Por si funksionon Baboon?
Me pak click-e, ushqimet e tua të preferuara vijnë te ti kurdo dhe kudo që të ndodhesh: shkollë, punë, shtëpi, park, pas party-t...

Baboon ofron:
• +300 Restorante, 50 Kuzhina
• Shërbim Delivery, Kudo 24/7 në kushte të larta sigurie
• Transparencë totale për çmimet & kohën e dërgesës
• Promocione dhe ulje ekskluzive për përdoruesit e Baboon
• Gjetje të saktë të vendndodhjes përmes shërbimit GPS
• Staff supporti gjithmonë në shërbimin tuaj për çdo pyetje a paqartësi

Shkarkoni aplikacionin tani, falas!

What’s New

Version 4.1.0

New Design List & Category
New ordering option with Takeaway
New scheduling option with Schedule Programming
Innovative "Near you" function
Add toppings and variations to your order
Search through dishes
And crashes & bug fixes...

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
220 Ratings

220 Ratings

becauseiwanto ,

Saved my mind!

I just to thank you from the bottom of my heart for this terrific app. I tried for weeks to get a pizza delivered for and almost lost my mind and give up when I found your app.
Don’t understand a lick of Albanian but it was so easy, user friendly and straightforward I was able to place an order on the first go!
Many, many, many thanks! You’ve a bright future ahead of you! Cheers

RajanHoxha ,

Super sherbim!

U telefonova nga qendra e suportit per konfirmimin e adreses, por gjithashtu u urova per perdorimin e Baboon-it per here te pare. Sherbimi GPS dhe opsioni i statusit live te porosise me pelqyen jashte mase, dhe porosia erdhi ne kohen e duhur.

Nanakūli ,

Take Ownership!

What I don’t get is that no-one seems to take ownership of their mistakes. When an error happens or a mistake is made, take ownership, apologize or not to the customer, even give them a little incentive and make them happy. Don’t play the “ blame “ game. I love the app, its very user friendly, easy to navigate, etc. But, honestly train your drivers, and your customer service people, even restaurants while you are at it.
I could go on and on but for what, no-one seems to give a crap for one bad review, because at the end of the day, its the “ you get what you get “ culture.

App Privacy

The developer, ENG GROUP SH.P.K, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Contact Info

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Food & Drink
Food & Drink
Travel
Games
Weather

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink