BCN és molt més Rutes 4+

Diputacio de Barcelona

Dissenyada per a l’iPhone

    • Gratis

Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d'un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.

En aquesta APP trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la
Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya.

A peu o en bicicleta, us proposem un conjunt d’itineraris per gaudir de la província de Barcelona de la forma que més us agradi. Cada itinerari compta amb tracks, descripcions, informació sobre llocs d’interès i fotografies, a més d’una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.

----

Cerca de Barcelona hay todo un mundo de posibilidades para disfrutar del ocio, de la cultura y de la naturaleza. Las tres marcas turísticas de la provincia de Barcelona -Costa Barcelona, ​​Cataluña Central y Pirineos así como sus y sus dieciséis espacios turísticos incluyen mar y playas, paisajes de interior, arte y patrimonio cultural, gastronomía, así como la riqueza de un importante pasado industrial o los beneficios de las aguas termales.

En esta APP encontrará muchas posibilidades para hacer turismo cerca de Barcelona, ​​en un territorio rico y diverso situado entre el Pirineo y el Mediterráneo que cuenta con el litoral más extenso de Cataluña.
A pie o en bicicleta, le proponemos un conjunto de itinerarios para disfrutar de la provincia de Barcelona de la forma que más le guste.

Cada itinerario cuenta con rutas, descripciones, información sobre lugares de interés y fotografías, además de una selección de recursos turísticos relacionados con la ruta propuesta.

Novetats

Versió 1.0

Apple ha actualizado esta app para mostrar el icono de la app Apple Watch.

Privacitat de l’app

El desenvolupador, Diputacio de Barcelona, no ha proporcionat a Apple detalls sobre les pràctiques de privacitat i la gestió de dades.

No s’ha proporcionat informació

Es demanarà al desenvolupador que proporcioni informació de privacitat quan presenti la propera actualització de l’app.

Més d’aquest desenvolupador

Education
Navigation
Lifestyle
Utilities
Education

També et pot agradar

Travel
Travel
Travel
Travel
Navigation
Travel