Captures de pantalla de l’iPhone

Descripció

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d'un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.

En aquesta APP trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la
Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya.

A peu o en bicicleta, us proposem un conjunt d’itineraris per gaudir de la província de Barcelona de la forma que més us agradi. Cada itinerari compta amb tracks, descripcions, informació sobre llocs d’interès i fotografies, a més d’una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.

----

Cerca de Barcelona hay todo un mundo de posibilidades para disfrutar del ocio, de la cultura y de la naturaleza. Las tres marcas turísticas de la provincia de Barcelona -Costa Barcelona, ​​Cataluña Central y Pirineos así como sus y sus dieciséis espacios turísticos incluyen mar y playas, paisajes de interior, arte y patrimonio cultural, gastronomía, así como la riqueza de un importante pasado industrial o los beneficios de las aguas termales.

En esta APP encontrará muchas posibilidades para hacer turismo cerca de Barcelona, ​​en un territorio rico y diverso situado entre el Pirineo y el Mediterráneo que cuenta con el litoral más extenso de Cataluña.
A pie o en bicicleta, le proponemos un conjunto de itinerarios para disfrutar de la provincia de Barcelona de la forma que más le guste.

Cada itinerario cuenta con rutas, descripciones, información sobre lugares de interés y fotografías, además de una selección de recursos turísticos relacionados con la ruta propuesta.

Informació

Venedor
Diputacio de Barcelona
Mida
62.9 MB
Categoria
Viatges
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 8.0 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Anglès, Espanyol, Francès, Rus, Xinès simplificat

Edat
4+
Ubicació
Aquesta aplicació pot utilitzar la teva ubicació encara que no estigui oberta, i això consumirà bateria.
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar