BebiNjamNjam 4+

CUBES DOO

    • 3.7 • 3 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Drage mame i tate, dobrodošle u aplikaciju sa receptima za bebe, mališane, malu i veliku decu.
BebiNjamNjam je nastao kao pomoćna baza recepata jedne mame koja je rešila da tu bazu podeli sa drugim mamama u nadi da će im biti od pomoći. Pored aplikacije možete pratiti i istoimeni nalog na društvenoj mreži instagram.

Recepti su obeleženi uzrastom bebe prema sadržaju namirnica neophodnih za pripremu jela, a prema smernicama Svetske zdravstvene organizacije. Početak nemlečne dohrane se preporučuje od 6. meseca bebinog života.

Recepte možete lajkovati ili staviti u omiljene, a možete i ostaviti komentar i pitati šta vas zanima.

Takođe možete čitati 'blog' na razne teme o ishrani, namirnicama, savetima i drugim temama vezanim za bebe i mališane. U komentarima ili na mail mi možete javiti ako biste volele da neku temu posebno obradimo.

Molim vas da u komentarima ne bude ružnih reči, svađa ili vređanja, jer će takvi komentari biti obrisani. Slobodno se uključite u diskusiju (potkovanu činjenicama) i hajde da zajedno radimo na tome da naša deca rastu i jedu zdravu i (barem što se načina pripreme tiče) proverenu hranu. Priznaćete da je u današnje vreme gmo i industrijske hrane to veliki izazov!

Pravila korišćenja. BebiNjamNjam (u daljem tekstu autor) ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela aplikacije, bez dozvole autora, smatra se kršenjem autorskih prava autora i podložno je tužbi.

Linkovi

BebiNjamNjam se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja oglašivača i linkova na druge web stranice i aplikacije. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost i BebiNjamNjam nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu korišćenjem ove aplikacije.

Zaštita privatnosti

Za korišćenje aplikacije BebiNjamNjam potrebno je da se ulogujete putem svog Google naloga. Podatke o korisnicima BebiNjamNjam neće davati trećim stranama na uvid.

Korišćenjem mobilne aplikacije BebiNjamNjam korisnik se slaže sa svim gore navedenim uslovima. BebiNjamNjam ima pravo da korisniku šalje notifikacije vezane za aplikaciju, ako se korisnik prethodno saglasio o tome u okviru aplikacije.

What’s New

Version 1.0.1

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Mala izmena.

Ratings and Reviews

3.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

tequila.guerilla ,

Aplikacija nije u funkciji

Nakon preuzimanja sa AppStore-a, aplikacija ne može da se startuje. U pitanju je iOS 13.3.1

App Privacy

The developer, CUBES DOO, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

News
News
News
Travel
News
Travel

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink