Becutan 12+

Alkaloid AD

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Доследноста во одржувањето на врвниот квалитет е најсилната гаранција, довербата во брендот „Becutan“ од 1978 година да се пренесува од генерација на генерација. Тоа е нашиот најцврст темел за долгогодишна традиција. Како изграден бренд и во меѓународни рамки, „Becutan“ е синоним за традиција, постојан квалитет, доверба и лојалност.

Becutan Ви ја претставува првата македонска апликација – дневен водич, кој ќе им помогне и даде поддршка на родителите за следење на секојдневните активности поврзани со развојот на нивните најмали.

Апликацијата Ви нуди можност да го следите развојот на Вашето бебе како и нивните дневни активности:
• возраст, тежина и висина;
• повивање во текот на денот;
• следење на залиха на пелени;
• доење или исхрана во текот на денот;
• колку часа спијат во текот на денот;
• евиденции од посети на педијатар;
• информации за сите Becutan производи;
• радосница – важни информации за Вашето бебе кои треба да се запомнат;
• зачленување за Newsletter (е-билтен) преку кој ќе ги добивате сите информации и новости од Becutan.

What’s New

Version 1.7

Becutan Ви ја претставува првата македонска апликација – дневен водич, кој ќе им помогне и даде поддршка на родителите за следење на секојдневните активности поврзани со развојот на нивните најмали.

App Privacy

The developer, Alkaloid AD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Sensitive Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Health & Fitness
Health & Fitness
Medical
Medical
Medical
Health & Fitness