Screenshots

Description

Lees de Heidelbergse Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels offline (zonder internet) op uw telefoon. Deze app is bedoeld als de offline versie van de website www.belijdenis.nu. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld tijdens een kerkdienst of lezing uw telefoon op vliegtuigmodus zetten en toch gebruik maken van de digitale belijdenissen.

Functies:
Bekijk de originele versie van een belijdenis met uitleg van moeilijke woorden of kies voor de weergave in hedendaags Nederlands. Alle vragen, artikelen en paragrafen zijn voorzien van bewijsteksten, die in uw Bijbelvertaling naar keuze worden weergegeven.
Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om te zoeken in de inhoud van een belijdenis, op trefwoorden of op bewijstekst (bijv. Johannes 3:16). Om gebruik te maken van de zoekfunctie is wel internet nodig. Het is ook mogelijk om een antwoord in stukjes uit het hoofd te leren met de leermodus.

App Privacy

The developer, Wolter M E Boers, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like