Belijdenis.nu 4+

Wolter M E Boers

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Lees de Heidelbergse Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels offline (zonder internet) op uw telefoon. Deze app is bedoeld als de offline versie van de website www.belijdenis.nu. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld tijdens een kerkdienst of lezing uw telefoon op vliegtuigmodus zetten en toch gebruik maken van de digitale belijdenissen.

Functies:
Bekijk de originele versie van een belijdenis met uitleg van moeilijke woorden of kies voor de weergave in hedendaags Nederlands. Alle vragen, artikelen en paragrafen zijn voorzien van bewijsteksten, die in uw Bijbelvertaling naar keuze worden weergegeven.
Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om te zoeken in de inhoud van een belijdenis, op trefwoorden of op bewijstekst (bijv. Johannes 3:16). Om gebruik te maken van de zoekfunctie is wel internet nodig. Het is ook mogelijk om een antwoord in stukjes uit het hoofd te leren met de leermodus.

What’s New

Version 1.2.2

Kleine tekstwijzigingen en algemene optimalisaties

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Wolter M E Boers, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Booqio
Education
Bijbelschool.tv
Education
GBSBijbel
Reference
StudieBijbel
Reference
CBR Theory Mock Exam Practice
Education
Nederlands Woordenboek.
Reference