iPhone képernyőfotók

Leírás

Amennyiben Ön szeretne vásárlói előnyökhöz, például kedvezményekhez jutni, úgy a szolgáltatójától kulcstartóját vagy non-profit szervezetétől kapott tagkártyáját, esetleg kedvencétől vásárolt relikviáját az appban is bemutathatja a feltüntetett elfogadóhelyeken.

Amennyiben Ön for-profit cég felsővezetője vagy jelentős tagsággal bíró szervezet (egyesület, kamara, szakszervezet), esetleg önkormányzat tisztségviselője, úgy biztosítsanak ügyfeleiknek/munkatársaiknak, tagjaiknak vagy lakosaiknak olyan bercode-okat (kártyán, kulcstartón vagy más adathordozón), amely számtalan vásárlási előnyt nyújt az Önök közösségének kapcsolati körében lévő kiskereskedőkön túl a rendszerben lévő összes bercode-elfogadónál. Akár a szolgáltatási-, tagdíjuk rendszeres és automatikus begyűjtését is a platformra bízhatják.

Amennyiben Ön művész, sportoló vagy alapítvány vezetője, úgy tegye lehetővé, hogy rajongói, szurkolói vagy támogatói bercode-os kártyák (vagy egyéb merchandise-ok) megvásárlásával majd azok használatával segíthessék céljai elérésében.

Amennyiben Ön kiskereskedő vagy helyi szolgáltató, úgy növelje forgalmát azáltal, hogy a kiválasztott közössége (vagy akár az összes felhasználó) számára kedvezményeket vagy egyéb előnyöket biztosít. A pénztáros kollégái a materiális termékeken (pl. kártyákon) vagy ezen appban bemutatott bercode-okat vizuálisan is elfogadhatják, de a folyamatot automatizálhatják is a speciális vonalkódok elektronikus elfogadásával akár a saját vonalkódrendszerükkel, akár ezen app használatával.

Újdonságok

Verzió 1.5.1

Rendszeresen frissítjük az alkalmazást, hogy mégjobbá tegyük.
Ez a verzió számos hibajavítást és teljesítményjavítást tartalmaz.

Értékelések és vélemények

5.0 / 5
1 értékelés

1 értékelés

Információ

Eladó
Benefit Barcode, Inc.
Méret
47.2 MB
Kategória
Üzlet
Kompatibilitás

A(z) iOS 10.0 vagy újabb verziója szükséges. Kompatibilis készülékek: iPhone, iPad és iPod touch.

Nyelvek

Magyar, Angol, Szlovák

Korhatár
4+
Copyright
Ár
Ingyenes

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti