Schermafbeeldingen

Beschrijving

Berne Media is als zakelijke onderneming gelieerd aan de Abdij van Berne en stelt zich als doel het verspreiden van de Goede Boodschap op een manier die passend is in deze tijd. Dit doet zij via haar dochterondernemingen Uitgeverij Abdij van Berne en Boekhandel Berne. Bij Berne Media werken ca. 15 medewerkers.

De boekhandel is gevestigd op het abdijterrein en heeft een breed aanbod aan boeken op het gebied van geloof en spiritualiteit, en ook een breed assortiment aan abdij- en streekproducten, religieuze producten en kaarten. Door de boekhandel worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd, toegankelijk voor een breed publiek. Via haar internetboekhandel Berneboek.com worden de boeken en andere artikelen door het hele land geleverd.

Het uitgeefhuis van Berne is uitgever van de bekende boekjes De zondag vieren met diverse andere periodieken waaronder het tijdschrift vieren, en van een groeiend fonds van boeken op het terrein van geloof en spiritualiteit. Onder de auteurs van Berne vindt u onder meer Rowan Williams, Anselm Grün, Henri Nouwen, Thomas Quartier, Hein Stufkens, Annemiek Schrijver, Paus Franciscus en vele anderen.

De abdij, uitgeverij en boekhandel van Berne vormen samen al jarenlang een sterke combinatie in de markt van geloof en spiritualiteit, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Lees de algemene voorwaarden hier https://www.bernemedia.com/leveringsvoorwaarden en privacy hier: https://www.bernemedia.com/privacy

Nieuw

Versie 10.0

Update layout new logo

App-privacy

De ontwikkelaar, Berne Media BV, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou