Schermafbeeldingen

Beschrijving

Berne Media is als zakelijke onderneming gelieerd aan de Abdij van Berne en stelt zich als doel het verspreiden van de Goede Boodschap op een manier die passend is in deze tijd. Dit doet zij via haar dochterondernemingen Uitgeverij Abdij van Berne en Boekhandel Berne. Bij Berne Media werken ca. 15 medewerkers.

De boekhandel is gevestigd op het abdijterrein en heeft een breed aanbod aan boeken op het gebied van geloof en spiritualiteit, en ook een breed assortiment aan abdij- en streekproducten, religieuze producten en kaarten. Door de boekhandel worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd, toegankelijk voor een breed publiek. Via haar internetboekhandel Berneboek.com worden de boeken en andere artikelen door het hele land geleverd.

Het uitgeefhuis van Berne is uitgever van de bekende boekjes De zondag vieren met diverse andere periodieken waaronder het tijdschrift vieren, en van een groeiend fonds van boeken op het terrein van geloof en spiritualiteit. Onder de auteurs van Berne vindt u onder meer Rowan Williams, Anselm Grün, Henri Nouwen, Thomas Quartier, Hein Stufkens, Annemiek Schrijver, Paus Franciscus en vele anderen.

De abdij, uitgeverij en boekhandel van Berne vormen samen al jarenlang een sterke combinatie in de markt van geloof en spiritualiteit, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Lees de algemene voorwaarden hier https://www.bernemedia.com/leveringsvoorwaarden en privacy hier: https://www.bernemedia.com/privacy

Nieuw

Versie 9.6.1

Verbeteringen in de weergave en bugfixes

Informatie

Verkoper
Berne Media B.V.
Grootte
44.6 MB
Categorie
Boeken
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Vieren Magazine jaarabonnement $18.49
  2. De Zondag Vieren jaarbonnement $32.99
  3. De Vierende Kerk $24.49

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou