iPhone Screenshots

Description

Deze beschikbaarheidswijzer app toont u de beschikbaarheid van jeugdhulp in verschillende regio’s in Nederland.

Voor verwijzers Jeugdhulp (zoals huisartsen en wijkteams van de gemeenten) toont de app de verwachte beschikbaarheid en actuele wachttijden van het gecontracteerde aanbod jeugdhulp. Deze app helpt de verwijzers, samen met ouders en hun kinderen, in hun zoektocht naar jeugdhulp en behoeden ze jeugdigen voor onnodige wachtlijsten. Ook vindt u in de app
aanvullende informatie over het zorgaanbod per zorgaanbieder jeugdhulp. En u kunt zoeken op specifieke kenmerken (signatuur, specifieke programma’s etc) van zorgaanbieders.

De werkwijze is eenvoudig: selecteer de juiste regio aan de hand van de woonplaats van de cliënt, en selecteer de gewenste vorm van jeugdhulp. U krijgt dan een lijst met zorgaanbieders met de beschikbaarheid van hun zorg. Bovenaan de lijst staan die aanbieders met de snelste beschikbaarheid en zijn de gegevens meest up to date.

Voor zorgaanbieders jeugdhulp betekent dit dat zij makkelijker hun beschikbare zorgaanbod met actuele wachttijden inzichtelijk kunnen maken voor verwijzers.

DISCLAIMER: DEZE APP IS BEDOELD OM INZICHT TE GEVEN IN DE WACHTTIJDEN IN BESCHIKBARE JEUGDZORG. DEZE APP IS NIET BEDOELD OM ZELF DIAGNOSES TE STELLEN EN HULP TE ZOEKEN. RAADPLEEG ALTIJD EEN ARTS/SPECIALIST.

What’s New

Version 2.1

Bug fixes

App Privacy

The developer, Gemeente Zeist, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like