iPhone Screenshots

Description

Met behulp van BierRecepten is het mogelijk om je recepten die je in BeerXML maakt in te zien op je telefoon de informatie over je recepten in te zien. Het formaat van de BeerXML wordt o.a. gebruikt in Brouwhulp/Brewbuddy.

Vereist is dat de recepten via een url bereikbaar zijn of in je Dropbox staan. Hiervoor kun je in de applicatie kiezen door te verbinden met Dropbox. Er wordt dan een map aangemaakt in je Dropbox(Apps/BierRecepten/) waar je de Databank uit Brouwhulp in kunt zetten(vanuit Brouwhulp Instellingen -> Databank locatie -> Kopieer bestanden naar nieuwe map). Vervolgens zal automatisch al je recepten en voorraad uitgelezen worden.

Let op: het is niet mogelijk om je recepten aan te passen. Verder ga ik ook niet over de ontwikkeling van Brouwhulp, ik heb slechts deze applicatie gemaakt. Mocht je vragen/opmerkingen/verbeteringen hebben hoor ik het graag op bierreceptenapp@jplekkerkerker.nl

Icon made by Freepik from www.flaticon.com

What’s New

Version 0.9.1

- zoeken in recepten (obv code of naam)
- sortering recepten mogelijk (code, naam of brouwdatum)
- overzicht voorraad toegevoegd (indien je gebruik maakt van Dropbox)

App Privacy

The developer, Jean-Paul Lekkerkerker, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like