iPhone 截屏

简介

Beskrivelse
Bil i Oslo er Oslo kommunes offisielle app for bilrelaterte tjenester. Med denne appen kan du enkelt betale for parkering på kommunale avgiftsplasser, kjøpe piggdekkoblat og få varslinger om dieselforbud.

Parkering
Du betaler kun den reelle avgiftstakst, uten tilleggsutgifter. En aktiv parkering kan når som helst avsluttes samt forlenges innenfor gjeldende makstid for valgte takstgruppe. Du betaler kun for den tiden du står parkert, ved at betaling trekkes etterskuddsvis ved utløp eller stopp av parkering. Appen inneholder hjelpefunksjoner for å lette gjennomføring av parkeringstransaksjoner. Disse omfatter automatisk forslag til takstgruppe basert på din GPS lokasjon samt kartfunksjon for orientering og manuelt valg av takstgruppe.

Som ved vanlig parkering, må du med betaling via Bil i Oslo selv følge med på skiltene i gaten du parkerer.

Piggdekkoblat
Kjøp av dags-, måneds- og sesongoblat er tilgjengelig i appen. Dagsoblat har gyldighet i 24 timer og månedsoblat gjelder for inneværende måned. Sesongoblat kan kanselleres og du refunderes da for gjenværende periode av sesongen. Aktivt sesongoblat kan flyttes over på en annen bil én gang.

Øvrig funksjonalitet
Du oppretter en profil i appen og lagrer blant annet betalingskort og registreringsnummer på kjøretøy slik at du effektivt kan utføre parkeringstransaksjoner og kjøp av piggdekkoblat. Du kan også legge inn flere betalingskort og registreringsnummer og enkelt bytte mellom disse. Øvrige funksjoner omfatter utsendelse av kvittering på e-post fra transaksjonshistorikk. Det er mulig å få tilsendt månedskvitteringer tilbake i tid. Du har også mulighet for å kontakte Bymiljøetaten direkte fra appen.

Bil i Oslo appen støtter norsk og engelsk språk. Den vil videreutvikles til å inkludere ytterligere tjenester for bilførere i Oslo.

Merk at Bil i Oslo sin betalingsløsning ikke støtter kort fra Eurocard.

新内容

版本 7.0.2

Diverse feilrettinger

评分及评论

5.0(满分 5 分)
1 个评分

1 个评分

App 隐私

开发者“Oslo kommune Bymiljøetaten”表示,此 App 的隐私规范可能包含以下处理数据的方式。 有关更多信息,请参阅开发者隐私政策

与您关联的数据

开发者可能会收集以下数据,且数据与您的身份关联:

  • 财务信息
  • 联系信息
  • 标识符
  • 使用数据

未与您关联的数据

开发者可能会收集以下数据,但数据不会关联您的身份:

  • 位置
  • 诊断

隐私措施可因您使用的功能或您的年龄等因素而异。了解更多

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

更多来自此开发人员的 App

你可能也会喜欢