BILLA Кулинариу‪м‬ 4+

Вдъхновяващи видео рецепт‪и‬

BILLA AG

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Избирайте от 10 категории с видео рецепти, направете свой списък за пазаруване, кулинарен календар или открийте най-близкия BILLA магазин

Над 250 вдъхновяващи видео рецепти, разделени в 10 категории – супи, салати, предястия, основни, вегетариански, паста и пица, да замесим, десерти, авторски предложения на Chef Ангелов и други специалитети.

Рецепти можете да търсите по ключови думи от заглавието, продукт, а също така и като изберете кaтегорията или времето за приготвяне.

Mоже да търсите и такива, които не съдържат захар, лактоза или глутен.

Рецептите съдържат всички данни за приготвянето стъпка по стъпка, време за приготвяне и хранителните продукти, които са необходими. За улеснение, можете да ги принтирате или споделяте.

От необходимите продукти за рецептата можете да направите списък за пазаруване, към който да допълните и други продукти, от които имате нужда. Списъкът с покупки също може да принтирате и споделяте.
Продуктите, от които нямате нужда, можете да изтриете като слайднете наляво.

Рецептите можете да прибавите в любими или да ги съхраните в календара – вашият личен планер за готвене, който също можете да споделите и така да зарадвате своите близки или гости с вкусните ястия, които планирате да им приготвите.

Пожелаваме ви незабравимо кулинарно вдъхновение.

What’s New

Version 1.0.2

Нова снимка на категорията „Рецептите на Chef Ангелов“

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, BILLA AG, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Entertainment
Shopping
Entertainment
Shopping
Food & Drink

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink