iPhone Screenshots

Description

A Bisnode PartnerControl ingyenes iOs mobilalkalmazásban a Magyarországon működő társas és egyéni vállalkozások, költségvetési intézmények és nonprofit szervezetek hivatalos adatai között kereshet.
Az alkalmazás segítségével olyan információkhoz férhet hozzá, mint a szervezet székhelye, fő tevékenysége, legfrissebb árbevétele, alkalmazotti létszáma, adószáma, bankszámlaszáma, illetve hogy van-e ellene valamilyen negatív esemény.

Mire használja?
- tárgyalás előtti gyors tájékozódásra
- céghez való térképes navigálásra
- előfizetőként, az összes elérhető információ birtokában gyorsabban és könnyedebben hozhatja meg üzleti döntéseit, hiszen a Bisnode PartnerControl mobil app mindig elkíséri

Bisnode PartnerControl előfizetéssel az ingyenesen elérhető adatokon túl a cégek egyedi minősítését, javasolt hitelkeretét, fizetési morálját, tulajdonosi háttérét, versenytársak helyzetét és egyéb a vállalkozásokat érintő információkat tudhat meg, így segítve a kockázatok minimalizálását és hatékonyság növelését. (További részletek a Bisnode weboldalán található.)

A Bisnode és a Dun and Bradstreet

A Bisnode Európa egyik vezető adatokkal és elemzésekkel foglalkozó, szakértő vállalata. A stockholmi székhelyű Bisnode 18 országban 2,400 munkatárssal segíti a vállalkozások ügyfélszerzési és ügyfélmenedzsment folyamatait. Az okos adatok (Smart Data) úttörőjeként hozzájárulunk, hogy a rendelkezésünkre álló adatainkat összevetjük és elemezzük ügyfeleink felhalmazott adataival (Big Data) – így segítve őket mindennapi okos döntések meghozatalában.
Magyarországon több mint 5,000 ügyfél választotta már a Bisnode okos megoldásait. Felhasználóink a legkülönfélébb területeken használják szolgáltatásainkat, úgy mint telekommunikáció, energiaszektor, szállítmányozás, logisztika, önkormányzatok, kis-és nagykereskedelmi cégek.
A Bisnode D&B Magyarország Kft., a világ vezető céginformációs szolgáltatója, az amerikai Dun & Bradstreet Inc. hivatalos magyarországi partnere, így nem csak belföldi, hanem a világ több mint 250 millió vállalkozásának adataival is rendelkezik.

What’s New

Version 1.0.8

Adatkezelési tájékoztató frissítése.

Information

Seller
Bisnode Magyarorszag Informacio Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
64.2 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Hungarian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Bisnode Magyarország Kft.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like