Captures de pantalla

Descripció

Biwel és la plataforma per a empreses i treballadors saludables. Mitjançant un diagnòstic de salut totalment confidencial i segur, analitzem amb èxit les seves necessitats per ajudar a millorar i mantenir una bona qualitat de vida i bons hàbits de salut.

Descobreix i comparteix segons els teus gustos activitats saludables del teu entorn i de la teva comunitat.

Posem a la teva disposició les millors polseres intel·ligents i aplicacions per mesurar l'evolució de la teva activitat física i la qualitat del teu son i així recomanem nous consells i activitats per a la millora o manteniment d'aquests hàbits de salut i els seus factors de risc.

Participa en els desafiaments corporatius, com el repte Oh Europa, que la teva empresa et proposa de manera gamificada i col·laborativa.

Biwel i la teva empresa posem a la teva disposició una gran varietat de continguts i activitats de forma general i també personalitzada perquè puguis formar part de la comunitat saludable.

En Biwel ens prenem molt seriosament la protecció de les teves dades i per això garantim que les dades són totalment privades i segures per mantenir sempre el teu anonimat. Tu tries què vols compartir i amb qui.

Comença a gaudir i a viure un estil de vida diferent!

#Sentir-se bé per treballar millor

Novetats

Versió 2.20.35

Integració del repte tipus Start.

Informació

Venedor
Biwel Salud Empresarial SL
Mida
57.1 MB
Categoria
Estil de vida
Compatibilitat

Cal que tinguis el sistema operatiu iOS 9.3 o posterior. Compatible amb els següents dispositius: iPhone, iPad i iPod touch.

Idiomes

Català, Alemany, Anglès, Espanyol, Italià, Polonès

Edat
4+
Copyright
Preu
Gratis

Compatibilitat

  • En família

    Fins a sis membres de la família podran fer servir aquesta app si En família està activat.

També et pot agradar