BKT Kosova Mobile 4+

BKT

Designed for iPhone

  • 3.0 • 6 Ratings
  • Free

iPhone Screenshots

Description

BKT Mobile ofron një eksperiencë bankare të thjeshtë, duke ju lejuar të menaxhoni me lehtësi shërbimet tuaja financiare, duke përfshirë kreditë, depozitat, kartelat e kreditit, dhe jo vetëm.

Shijoni komoditetin e kryerjes së pagesave me kartelë krediti, pagesës së faturave dhe transferimit të lehtë të parave midis llogarive tuaja ose në llogari të tjera të BKT-së. Qofshin transferta të brendshme apo transaksione ndërkombëtare, BKT Mobile ofron një platformë të sigurt dhe efikase për të gjitha nevojat tuaja bankare.

Përveç këtyre shërbimeve, BKT Mobile ju mundëson të hapni llogari të reja me lehtësi dhe të tregtoni aksione në platformën tonë inovative. Mbani nën kontrollin e financave tuaja dhe eksploroni mundësi të reja investimi , të gjitha përmes platformës tonë.

Me BKT Mobile, shërbimi bankar bëhet i përshtatshëm, i besueshëm dhe i qasshëm (I arritshëm) në majë të gishtave tuaj. Përjetoni të ardhmen e bankës me gamën tonë të gjerë të shërbimeve, të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja financiare.

Funksionet e reja të BKT Mobile
1. Kërkesë për para - Ndani Faturën
2. Transferta Ndërkombëtare
3. Transferimi i parave në numër telefoni - Klientë BKT-së
4. Hapja e llogarisë së kursimit E-Pika
5. Kontrolloni dhe merrni të dhëna rreth shpenzimeve tuaja duke përcaktuar Buxhetin
6. Pagesa me QR KESCO
7. Gjoba e Trafikut
8. Bëj Sigurimin (Shëndeti, Udhëtimi dhe Prona)
9. Regjistro një autorizim të ri (KESCO)
10. (TPL) Sigurimi i Automjetit
11. Profili dhe Cilësimet (Zgjidhni një nga mënyrat e mëposhtme):
+Bëj Foto – duke përdorur kamerën
+Zgjidhni nga galeria – e telefonit tuaj celular
+Zgjidhni një avatar – për të përdorur si foto profili një nga imazhet
+Soft PIN - Nëpërmjet këtij aktivizimi, klienti regjistron pajisjen për të njohur automatikisht fjalëkalimin (PIN), duke eliminuar hapat e mëtejshëm, përkatësisht përzgjedhjen e
Pullës Digjitale dhe vendosjen manuale të FNP.
Të përditësuara
Përmbledhja
1. Astet (Llogaritë Rrjedhëse, Llogaritë e Kursimit, Depozita, Bonot e thesarit, etj…)
2. Detyrimet (Kreditë, Kartelat e Kreditit dhe Mbitërheqja).

Llogaritë
1. Cilësimet (mund të zgjidhni logon e llogarisë suaj)
2. Detajet (mund të ruani dhe të shpërndani llogaritë tuaja në detajeve)
3. Gjendja e llogarisë (mund të dërgoni përmes emailit ose të shkarkoni)
4. Ju mund të shikoni veprimet e transaksionit (ose të filtroni) dhe në detajet e transaksionit mund të ndani një faturë (ruaj dhe shpërndaje)

Llogaritë e Kursimit
1. Cilësimet (mund të zgjidhni logon e llogarisë suaj)
2. Detajet (mund të ruani dhe të shpërndani llogaritë tuaja në detajeve)
3. Gjendja e llogarisë (mund të dërgoni përmes emailit ose të shkarkoni)
4. Ju mund të shikoni veprimet e transaksionit (ose të filtroni) dhe në detajet e transaksionit mund të ndani një faturë (ruaj dhe shpërndaje)
Historiku
1. Shiko të gjitha transaksionet aktuale, të llogarive të kursimit (Ruaj dhe Shpërndaj)
2. Shiko të gjitha transaksionet e Kredit Kartelës (Ruaj dhe Shpërndaj)
3. Ndani një faturë duke zgjedhur një transaksion (Ruaj dhe Shpërndaj)
4. Ju mund të kurseni dhe ndani mandatin në çdo kohë

Transfertat

Shto Përfitues të Ri

What’s New

Version 4.1.2

General Improvements and bug fixing

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

user702BD ,

Update the interface!!

The interface is just old and hard to look at. All the menus are great but an update is what we as consumers want and need.

ibrahimdemolly ,

Swipe is not working

Hi guys, app is working properly except when it comes to swipe ex. For making payments such as phone refill etc.

Santespro ,

Dizajn me modern

Aplikacioni ne pergjithesi eshte stabil mirpo i nevojitet nje dizajn me modern

App Privacy

The developer, BKT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Financial Info
 • Location
 • Contact Info
 • Contacts
 • User Content
 • Identifiers
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

eKesco - Fatura Online
Finance
OneFor Money App
Finance
Raiffeisen Plus
Finance
TebMobile
Finance
IBAS
Finance
ProCredit Kosovo
Finance