Blodbanken 17+

Sunnsoft

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Appen er et verktøy både for deg som allerede er blodgiver, og for deg som er interessert i å bli blodgiver. Her vil du blant annet finne kriteriene for å kunne gi blod og oversikt over karanteneregler, i tillegg til generell informasjon om blodgivning og hvor du kan gi blod. Gjennom en selvtest for nye givere vil du få svar på om du kan melde deg som blodgiver og hvordan du kan melde deg.

Videre vil du kunne lese nyheter fra blodbanken (f.eks. endringer i reisekarantener eller åpningstider) og om ønskelig motta push-varsler ved eventuelle situasjoner med blodmangel. Tar du appens selvtest for etablerte givere, vil du få svar på om du oppfyller kriteriene for å gi blod i dag. Du finner også informasjon om timebestilling via internett, telefon eller e-post.

Innholdet i appen er utviklet av Blodbanken i Oslo ved Oslo universitetssykehus, men finnes i tilpassede versjoner for flere andre blodbanker.

What’s New

Version 1.1

Minor bug fixes.

App Privacy

The developer, Sunnsoft, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Medical
Books
Medical
Productivity

You Might Also Like

Medical
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness