BNG Bank Digipass App 4+

BNG Bank

    • Free

Screenshots

Description

Met de Digipass App op uw iOS apparaat heeft u de mogelijkheid veilig in te loggen en opdrachten digitaal te ondertekenen in de online applicaties van BNG Bank.

De Digipass App genereert eenmalig te gebruiken logincodes die door de bankserver worden geverifieerd op geldigheid.

Door het scannen van een kleurcode met de camera van uw toestel, genereert de Digipass App een unieke digitale handtekening met als doel transacties, berichten of documenten te autoriseren. Toegang tot de camera van uw toestel is vereist.

Voordat u de Digipass App kunt gebruiken dient uw Klantbeheerder u via BNG Betalingsverkeer toestemming te verlenen. Daarna activeert u met uw Digipass (hardware token) de Digipass App.

Om de Digipass App te bedienen, toetst u als gebruiker uw unieke 5-cijferige pincode in of maakt u gebruik van uw vingerafdruk.

Het is belangrijk dat u verstandig en zorgvuldig met uw mobiele apparaat omgaat. Houd altijd uw pincode van de App geheim. Registreer ook alleen uw eigen vingerafdruk op uw toestel, wanneer u de biometrische optie gebruikt.

Lees meer over veilig online bankieren op de website van BNG Bank.

What’s New

Version 4.28.70

Version upgrade with enhanced security

App Privacy

The developer, BNG Bank, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Business
Productivity
Finance
Finance
Productivity