Screenshots

Description

Skal du i gang med et boligkøb, et boligsalg, eller er du bare nysgerrig efter at se boliger til salg og undersøge, om du skal flytte til en ny bolig? Så er Boligsidens app det rigtige valg for dig. Hent den nu, og giv os en anmeldelse herunder.

NYT HJEM LIGE VED HÅNDEN
Find bolig, når du er på farten eller hjemme på sofaen. Boligsidens app er altid lige ved hånden og hjælper dig, om du er på jagt efter et nyt hus, en ny lejlighed, et nyt sommerhus eller noget fjerde. Her finder du nemt og hurtigt alle boliger til salg i Danmark.

Appen holdes hele tiden opdateret, så du altid kan finde noget nyt og se det aktuelle billede af boliger til salg. Der er forskellige måder, du kan søge ny bolig på. Det er blandt andet:

· Find bolig ved at skrive vej, postnummer, by, kommune eller landsdel i søgefeltet.
· Søg bolig ved at tegne et søgeområde på kortet med din finger.
· Tryk på Nær dig og find den villa, det sommerhus eller den lejlighed, som du står ved lige nu og som har et til salg-skilt i forhaven. Måske er det dit nye hjem?

Ved hjælp af alle metoder kan du nemt finde det rigtige hus, lejlighed eller sommerhus med den rigtige beliggenhed, så du kan komme godt i gang med dit boligkøb.

DIT BOLIGKØB STARTER HER
Husk, at du kan indsnævre din søgning ved at justere pris, boligtype, størrelse og meget mere. Og er du på jagt efter en helt ny bolig, der lige er sat til salg, skal du blot sortere din søgning efter liggetid. Du kan også finde informationer om energimærke, antal værelser, tidligere salgspriser og meget mere.

Opretter du en profil og logger ind, kan du gemme dine søgninger og få overvågning på dine favoritboliger. Og som noget nyt kan du nu også tilmelde dig push-beskeder, så du får besked, så snart der kommer nye boliger til salg i dine gemte søgninger.

Derudover kan du læse nyt om boligmarkedet i appens nyhedssektion. Her udgiver vi dagligt nyheder om udbud, boligpriser, antallet af handler og meget mere. Her kan du også læse særlige artikler, hvor vi præsenterer den flotte villa, den naturskønne landejendom, det helt særlige sommerhus eller den elegante lejlighed.

Kort sagt: Find bolig, søg bolig og start dit boligkøb eller boligsalg med Boligsidens app. Som et ekstra plus er appen gratis, og der er ingen annoncer. Find din næste bolig med Boligsidens app. God fornøjelse med dit boligkøb.

FIND HJEM MED BOLIGSIDEN SIDEN 2009
Boligsiden har været et selvstændigt aktieselskab siden 2009. Boligsiden er ejet af stort set alle ejendomsmæglere og Dansk Ejendomsmæglerforening. Det sikrer, at alle oplysninger altid er opdaterede.

Boligsiden får alle boliger til salg direkte fra ejendomsmægler, og derfor kan du med Boligsidens app finde din næste bolig hurtigere end alle andre steder. Så når du skal have nyt hjem, finder du den lækre villa, den flotte lejlighed eller det charmerende sommerhus lige her.

Download Boligsidens app nu.

What’s New

Version 3.1.2

I denne version har vi forbedret den generelle UX og dermed gjort det endnu nemmere at bruge Boligsidens app til at finde din drømmebolig:
- Markering af nye boliger samt prisændringer i søgninger
- Forbedret UX vedr. sortering af lister
- Forbedret boligkort, så man nu ikke behøver at tegne for at se alle boliger
- Mulighed for at gendanne password direkte i app'en

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
26 Ratings

26 Ratings

J-v-a ,

Super ... Bortset fra

Virker super. Bortset fra Home .. Og andre mindre kæder som ikke har lavet en mobilside som passer når trykker på gå til mægler.

F.eks. i stil med danbolig.

absolutelygutted ,

Den gamle app var bedre

For mange tryk inden resultatet fremkommer

LarsISmyName ,

Typical Danish poor written app

This is terrible. Now and the the app resets and you are left to start more or less all over. It crashes often. I will continue using it but which there was a better written app out there, written by a non-Dane.

Information

Seller
Boligsiden A/S
Size
84.6 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Boligsiden A/S
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like