iPhone Screenshots

Description

BonFoto eshte aplikacion qe sherben per dergimin e fotografive per printim, nga perdoruesi tek Kompania Foto Jetoni. Eshte shume i lehte per perdorim, mondern dhe i pershtatshem. Ndihmon dhe lehteson ne mase te madhe printimin e fotografive.

Ideja e krijimit te nje aplikacioni te tille ka ardhe pas analizimit te te gjithe faktoreve qe kane ndikuar ne renjen e deshires se njerezve per printim te fotografive. Kursen kohe, eshte ne sherbim te klientit 24 ore ne dite dhe mbi te gjitha eshte aplikacion pa pagese.

Nje gje tjeter shume me rendesi eshte çmimi i fotografive. Platforma BonFoto eshte menduar te jete platforme LowCost e printimit te fotografive, qe do te thot qe klientet qe do ta shfrytezojne kete platforme do te perfitojne çmime shume te lira per printimin e fotografive.

LEHTE, SHPEJTE DHE LIRE.
MBUSHU ME KUJTIME

BonFoto.

What’s New

Version 200010001

Funksione të reja:
- Mundësia për përzgjedhjen e formatit të fotografisë
- Mundësia e përzgjedhjes së albumit
- Është rregulluar problemi me iCloud, që është paraqitur te disa përdorues

Ne vazhdimisht bëjmë përmirësime në aplikacion me qëllim të përjetimit të një eksperience më të mirë të shfrytëzimit.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Armend Belallari
Size
47.9 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like