Schermafbeeldingen

Beschrijving

BookaBooka is dé prentenboeken app vol (voor)leesplezier!

Met BookaBooka heb je altijd een bibliotheek aan prachtige prentenboeken bij je op je telefoon / tablet of computer, ook offline. In deze kindvriendelijke omgeving laat je je kind veilig verdwalen in een woud aan prentenboeken.

Lees als ouder zelf voor, of kies een van de voorleesstemmen en laat je kind voorlezen door BookaBooka. Ook karaokelezen (meelezen met de voorleesstem) behoort tot de mogelijkheden.

Veel boeken zijn in meerdere talen beschikbaar. Handig voor gebruik in een meertalige omgeving of bij het aanleren van een nieuwe taal.

Elk kind geniet ervan om voorgelezen te worden. Het is leuk maar ook nog eens heel nuttig. Onderzoek laat zien dat digitale prentenboeken een positief effect hebben op de taalontwikkeling en het verhaalbegrip, zelfs zonder ondersteuning van een volwassene.

Voorgelezen worden draagt verder bij aan de de sociaal-emotionele ontwikkeling, het concentratievermogen, de leesvaardigheid én het prikkelt de fantasie van kinderen. De liefde voor lezen, die zich vertaalt in de liefde voor leren, begint met een prentenboek.

Nieuw

Versie 3.6

Nieuwe functionaliteit:
- nieuwe talen: Fries, Tsjechisch, Pools, Portugees
- verbeterde controle over tekstweergave:
- stel het lettertype in
- stel de regelafstand in
- kies uit verschillende kleurstellingen
- de tekst kan nu links of onder de afbeelding getoond worden
- kies hoeveel ruimte van het scherm voor tekstweergave gereserveerd wordt
Bug fixes:
- er werd geen geluid afgespeeld als de telefoon op stil stond

App-privacy

De ontwikkelaar, Sjors Miltenburg, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou