iPhone Screenshots

Description

Bookmed este începutul unei experiențe medicale mai bune pentru mii de pacienti in fiecare luna.
Cu BOOKMED iti poti face acum programari la medic in cel mai simplu mod. Oricand, oriunde, in timp real. Ce iti ofera experienta BOOKMED?
• Accesibilitate. Iti poti face programari 24/7. Daca ti-ai amintit la finalul zilei, in drum spre casa sau in weekend ca trebuie sa iti faci o programare la medic, ora si ziua nu mai sunt un inconvenient. Cu BOOKMED nu mai depinzi de call-center si programul acestuia. In plus, te poti programa de pe telefon, tableta sau de pe PC-ul tau. Decizi in functie de momentul si locul in care te afli.
• Spectru larg de specializari. Platforma de booking medical iti ofera acces la medici din toate specializarile, cum ar fi stomatologie generala, obstretica-ginecologie, medicina de familie, cardiologie, dermatologie, ORL, oftalmologie, nutritie si multe altele.
• Medici din apropierea ta. BOOKMED iti pune la dispozitie peste 800 de medici din Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Brasov, de pe toata aria judetului tau. Alege-l pe cel care se afla cel mai aproape de tine. Si ca sa ajungi mai usor la ei, platforma iti pune la dispozitie si harta locatiei lor.
• Competente recomandate. Cu BOOKMED alegi constient. In platforma poti vedea care sunt competentele fiecarui medic, dar poti vedea si review-urile primite de fiecare din partea pacientilor. Astfel, te asiguri ca alegi cea mai potrivita solutie pentru tine si cei dragi.
• Agenda disponibila in timp real. Poti vedea in timp real care sunt optiunile libere in agenda medicului, si printr-un simplu click, te programezi la data si ora cele mai convenabile pentru tine.
• Stam aproape de tine. Dupa efectuarea programarii, iti vom aduce aminte, print-un sms de notificare, cand trebuie sa te prezinti la medic.
• Informare pre-consult. Cu BOOKMED poti reduce timpul petrecut in cabinetul medicului, completand un formular pre-consult direct din contul tau. Astfel, medicul primeste informatiile despre motivul vizitei tale inainte ca voi sa va intalniti.
• Ești medic? Vino pe platforma noastra și ajungi la milioane de pacienți.
* Construiește și consolidează reputația ta online.
* Oferă o experiență premium, care eficientizează și crește calitatea serviciilor medicale.
* Ești în control asupra calendarului și listei de clienți.

What’s New

Version 1.5

Am adus imbunatatiri performantei si stabilitatii aplicatiei
Am rezolvat diverse buguri prezente in versiunile anterioare
Am imbunatatit modulul de cautare

Information

Seller
GLAMOUR ADVERTISING SRL
Size
35.7 MB
Category
Medical
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like