Bourgondisch SH 12+

Bernadette Kuenen

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch werd voor het eerst georganiseerd in 1987 met als doel meer aandacht op de stad en de horecafaciliteiten in de binnenstad en de regio te vestigen. 

Dit gebeurde in navolging van het Preuvenemint in Maastricht. Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch heette in de beginjaren nog ‘Proeverij in de Meierij’. Naast paviljoens waarin Bossche restaurateurs zichzelf presenteren programmeert de organisatie sinds jaar en dag ook muziek, een kinderprogramma en entertainment. Een grote - en voor de continuïteit van het evenement mede bepalende - beslissing werd genomen in 2002 toen de relatieavond werd toegevoegd aan het evenement.

De relatieavond groeide in de loop der jaren uit tot hét netwerkmoment voor het regionaal bedrijfsleven. Het evenement ontvangt inmiddels jaarlijks ca. 20.000 bezoekers.

Naast paviljoens waarin Bossche restaurateurs zichzelf presenteren programmeert de organisatie sinds jaar en dag ook muziek, een kinderprogramma en entertainment. Een grote - en voor de continuïteit van het evenement mede bepalende - beslissing werd genomen in 2002 toen de relatieavond werd toegevoegd aan het evenement.
 
In 2016 vierde Bourgondisch 's-Hertogenbosch het 30 jarig bestaan. In dit jubileumjaar trakteerde het bestuur op een gehele nieuwe huisstijl, werden tickets online beschikbaar. In 2019 werd het traditionele Gerritje vervangen door het digitale exemplaar in de vorm van een betaalkaart. Met behulp van onze app bent u geheel geinformeerd over wat het evenement u te beiden heeft. Zo kunt u menukaarten inzien, de planning bekijken en volop proeven van wat er te beleven valt.

What’s New

Version 1.1

• Store omschrijving herzien.
• Diverse technische verbeterpunten doorgevoerd.

App Privacy

The developer, Bernadette Kuenen, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle