iPhone Screenshots

Description

Turiștii care vin în județul Brașov au acum la dispoziție un nou canal de informare despre atracțiile turistice de neratat din județ dar și recomandări din partea localnicilor despre ce pot face.

Dacă ești în căutarea unei aventuri extraordinare în aer liber, Județul Brașov are toate atuurile pentru a fi destinația ta de vacanță, în orice anotimp. În funcție de interese, poți opta pentru activități montane și de iarnă, activități acvatice, aventură, echitație, ciclism, alergare și multe altele.

Cultură, istorie, natură sălbatică, aventură – pe toate le vei găsi aici! Concerte în decoruri medievale, castele și biserici de poveste, o bucătărie excelentă în restaurantele din centrul vechi al orașului, drumeții care te conduc spre panorame spectaculoase, parcuri de aventuri și zboruri cu parapanta, snowboarding în zăpada proaspătă, (urși adevărați)... trebuie doar SĂ ALEGI.

Pentru turiști, aplicația este un ghid turistic digital în limba română, ce le pune la dispoziție informații despre : obiective culturale și istorice, atracții naturale, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători și artizani locali, etc.

What’s New

Version 2.1.0

- Fix Facebook sharing issue - some users on some devices were not able to share their lists
- Update to support the iOS 13 push notifications service

Information

Seller
EVENTYA CO SRL
Size
72.6 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like