Brașov Tourism 17+

Brașov County mobile app

Judetul Brasov

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Turiștii care vin în județul Brașov au acum la dispoziție un nou canal de informare despre atracțiile turistice de neratat din județ dar și recomandări din partea localnicilor despre ce pot face.

Dacă ești în căutarea unei aventuri extraordinare în aer liber, Județul Brașov are toate atuurile pentru a fi destinația ta de vacanță, în orice anotimp. În funcție de interese, poți opta pentru activități montane și de iarnă, activități acvatice, aventură, echitație, ciclism, alergare și multe altele.

Cultură, istorie, natură sălbatică, aventură – pe toate le vei găsi aici! Concerte în decoruri medievale, castele și biserici de poveste, o bucătărie excelentă în restaurantele din centrul vechi al orașului, drumeții care te conduc spre panorame spectaculoase, parcuri de aventuri și zboruri cu parapanta, snowboarding în zăpada proaspătă, (urși adevărați)... trebuie doar SĂ ALEGI.

Pentru turiști, aplicația este un ghid turistic digital în limba română, ce le pune la dispoziție informații despre : obiective culturale și istorice, atracții naturale, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători și artizani locali, etc.

What’s New

Version 2.2.2

Various bug fixes and application optimizations.

App Privacy

The developer, Judetul Brasov, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel