Brenda Sarbach Training 4+

Wortell System Integrations & Services B.V.

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Communicatiestijlen

Houd jij van een uitgebreide en persoonlijke begroeting, of kom je liever direct ter zake? Ben je graag veel aan het woord, of wacht je liever tot er een stilte valt? Bespreek je een onderwerp graag in hoofdlijnen, of ga je juist uitgebreid in op de details?

In het geval van conflict of slecht functionerende samenwerking, spreekt men vaak van ‘botsende karakters’ of ‘het missen van een klik’. In werkelijkheid is er echter in de meeste gevallen iets anders aan de hand. Er is sprake van botsende communicatiestijlen.
Veel mensen zijn zich niet bewust van het bestaan van communicatiestijlen. Laat staan van hun eigen voorkeursstijl, of de communicatiestijl van de mensen om hun heen.
Het bewust zijn van de communicatiestijlen en het in staat zijn om in andere communicatiestijlen te spreken, is een verrijking voor elke vorm van samenwerking. Zowel in de privé-, als in de zakelijke sfeer.

Wat biedt de app?

De app is gratis te downloaden en biedt een communicatiestijlentest. Door het doen van de test kom je erachter wat jouw voorkeursstijl is en wat voor kenmerken er horen bij die communicatiestijl. Zo kun je, op een makkelijke en snelle manier, een nieuwe stap zetten in een meer zelfbewuste, efficiëntere en succesvollere manier van communiceren!

Voor mensen die de training Communicatie van Brenda Sarbach Training & Coaching hebben gevolgd, biedt de app extra ondersteuning bij het toepassen van de instrumenten in het dagelijks leven. De app bevat alle instrumenten en theorieën die in de training zijn behandeld. Bovendien biedt de app een nieuw, revolutionair en digitaal hulpmiddel waarmee je binnen een halve minuut de communicatiestijl van de ander kunt identificeren. Zo heb je, snel en gemakkelijk, alle hulpmiddelen binnen handbereik. Altijd en overal.

De app bevat de volgende functies:

- Communicatiestijlentest
- Identificeer de communicatiestijl van de ander*
- Het geven van negatieve feedback*
- Omgaan met teleurstellingen van de ander*
- Slachtoffer houding versus verantwoordelijke houding*
- Focussen op zegeningen en verliezen*
- Een verzoek doen van context naar inhoud*
- Omgaan met weerstand*

*Deze functies zijn alleen beschikbaar voor deelnemers van de training Communicatie bij Brenda Sarbach Training & Coaching. Voor succesvolle implementatie van deze instrumenten in het dagelijks leven, is persoonlijke begeleiding noodzakelijk. Wij geloven in de kracht van ervaringsleren, de theorie dient slechts ter ondersteuning.

Over Brenda Sarbach Training & Coaching

Brenda Sarbach is ruim vijftien jaar werkzaam als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Haar diensten zijn zowel gericht op particulieren, als op het bedrijfsleven. Ze werkt ruim zes jaar zelfstandig onder de bedrijfsnaam Brenda Sarbach Training & Coaching. Inmiddels heeft ze ruim 4000 deelnemers, in de leeftijdscategorie van 13-76 jaar en werkzaam in de meest uiteenlopende branches, ondersteund in hun ontwikkeling. Het helpen van mensen en bedrijven om maximaal tot hun recht te komen, is haar levensmissie.
Naast de training Communicatie, biedt Brenda Sarbach Training & Coaching meerdere trainingen aan op diverse gebieden. Er zijn trainingen op basis van open inschrijvingen, maar ook zijn er verschillende trajecten op maat mogelijk.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën met betrekking tot de app? Wil je meer weten over de mogelijkheden, of wil je je inschrijven voor een training? Neem dan gerust contact op via info@brendasarbach.nl of bel naar 0629163326.

Voor meer informatie, neem ook eens een kijkje op www.brendasarbach.nl of www.sarbachbedrijfstrainingen.nl!

Nieuw

Versie 1.0.9

Removed a button with a PDF document behind it from the "Theory page", as it's no longer needed.
Adjusted the screenshots to reflect the change.

App-privacy

De ontwikkelaar, Wortell System Integrations & Services B.V., heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Suggesties voor jou

Business
Business
Business
Business
Business
Business