Bright Sky RO 12+

Fundatia Vodafone Romania

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Bright Sky România este o aplicație gratuită care oferă asistență și informații persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care sunt îngrijorate pentru o persoană cunoscută.

Aplicația este disponibilă în limba română, engleză și maghiară
Caracteristici:
O bază de date cu servicii de asistență, astfel încât să poți lua legătura cu cel mai apropiat serviciu disponibil în zona ta.

Chestionare de evaluare a siguranței într-o relație.

Combaterea miturilor legate de violența domestică și abuzul sexual.

Prevederile legale care pot proteja o victimă a violenței domestice (ordinul de protecție provizoriu dat de poliție și ordinul de protecție dat de instanță).

Măsurile care pot fi adoptate pentru creșterea siguranței online.

Un instrument securizat de tip jurnalul, în care incidentele de abuz pot fi înregistrate în mod confidențial sub formă de text, audio, video sau fotografie.Vă rugăm să rețineți:

Dacă vă simțiți într-un pericol imediat, contactați 112
* Pentru siguranța, te sfătuim să descărcarci aplicația doar pe un dispozitiv de încredere și la care ai doar tu acces. Este de preferat să completezi chestionarele doar într-un loc privat, pentru ca nimeni să nu influențeze rezultatul.
* Înainte de a utiliza funcția ”Jurnalul meu”, asigură-te că ai o adresă de e-mail sigură și că nimeni altcineva nu are acces la ea. Dacă e nevoie, poți face un cont de e-mail nou.
* În scopuri de confidențialitate, unele adrese din instrumentul ”Găsește ajutor” al aplicației sunt ascunse. Puteți contacta organizațiile prin telefon.
*Te rugăm să reții că orice apeluri efectuate vor apărea în istoricul apelurilor telefonului și în factura telefonului plătitorului.
* Chestionarele „Sunt expus/ă la risc?” și ”Membru al familiei sau prieten expus riscului” din aplicație sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor indicii asupra semnelor de abuz potențial din relația lor sau a rudelor/cunoscuților. Totuși, aceste chestionare nu ar trebui să fie considerate drept singurul indiciu al stării de sănătate a relației. Dacă nu sunteți sigur, vă recomandăm întotdeauna să contactați cel mai apropiat serviciu de asistență sau să aflați mai multe despre cum puteți ajuta pe cineva cunoscut, folosind aplicația Bright Sky România

What’s New

Version 2.0.0

Brand new design. Improved user experience, updates to visual and functional aesthetic.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Fundatia Vodafone Romania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education