Bringázz a munkába‪!‬ 17+

Appentum Kft.

    • Free

iPhone Screenshots

Description

A Bringázz a munkába! app elsődleges célja, hogy ösztönözze a kerékpárral munkába járást. Egy olyan játékos motivációs eszköz, amely biztosítja az egyéni, csoportos és kampányok keretében megvalósított pontszerzést, melynek alapja és egyben fő funkciója a kerékpáros közlekedés választása a mindennapos munkába járáshoz.

Egyénileg és csapatban is használható: a cégek saját kihívásokat indíthatnak a céges csapataiknak, célokat tűzhetnek ki a dolgozóiknak, nyereményekkel ösztönözhetik őket a fenntartható közlekedésre.

Az app segítségével megnézheted mennyi kalóriát égettél el csupán azzal, hogy elkerekeztél a munkahelyedre, ahogy azt is, hogy mennyi károsanyag kibocsátástól óvtad meg a környezeted.

Ez az applikáció nem fogja kiváltani a már jól bevált fitnesz alkalmazásokat. A Bringázz a munkába! applikáció kihívásokkal és játékokkal ösztönzi az embereket az aktív munkába járásra, és nem az számít, hogy 5, 10 vagy 20 kilométert tekersz egy nap, hanem az, hogy egy héten hányszor, vagyis milyen gyakorisággal pattansz nyeregbe azért, hogy dolgozni menj.

What’s New

Version 1.2.0

Alkalmazás funkcionális frissítése, optimalizálása a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében.

App Privacy

The developer, Appentum Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Óbuda
News
LaminAR
Utilities
MeneTREND Tata
Travel
Buda App
News
TabLog Work
Business
Smart City Service
Social Networking

You Might Also Like

BB365
Health & Fitness
Plandurance
Health & Fitness
Fitpuli
Medical
Vízlelőhely
Health & Fitness
MaVíz
Health & Fitness
KardioNapló
Medical