Screenshots

Description

Bringo vine in ajutorul acelora pentru care timpul reprezinta o resursa pretioasa: face cumparaturile zilnice in locul lor si apoi le livreaza, scutindu-i astfel de timpul consumat si de disconfortul asociat cumparaturilor.

Fie ca este vorba despre magazinul alimentar de proximitate, de piata din apropiere, de un buchet special de flori sau de un magazin cu delicatesuri, livratorii Bringo vor prelua comanda ta, vor merge la magazin si vor face cumparaturile in locul tau, apoi ti le vor livra la adresa pe care ai indicat-o. Totul, in cel mai scurt timp cu putinta.

What’s New

Version 2.1.7

Scopul Bringo este sa va livreze in primul rand timp. Prin urmare aducem mereu ceva nou in aplicatie astfel incat sa va oferim o experienta mai buna la fiecare comanda..

Cu aceasta ocazie am adaugat optiunea de adaugare date de facturare, astfel, daca aveti nevoie de factura pentru livrare cu datele de companie va trebui doar sa adaugi datele aferente in plasare comanda iar noi emitem factura automat.

Bringo face cumparaturile in locul tau! Foloseste-l cu incredere!

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

IoanaAdelina ,

Bravo Bringo!

De mult așteptam sa implementeze cineva ideea asta și la noi. Folosesc des Bringo și sunt mulțumita. Chiar mi-a rezolvat o problema: cumpărăturile de vineri!
Am dat doar 4 stele deoarece în Cluj, nu pot plăti cu cardul și trebuie sa ma duc la un bancomat după ce dau comanda. Chiar aștept sa băgați plata cu cardul și în Cluj. Desigur mai este cate un bug pe ici pe colo dar bănuiesc ca o sa se rezolve cu timpul. Succes!

Lordlll ,

normal

mi as dori apa de masa necarbocasoasa ( carrefour discount 2 litri) a fost pe lista voastra dar dupa reactualizarea s-a scos din lista???!!!ati facut ne optimizari cand scoateti ceva din lista .

Information

Seller
ASCEND NETSOLUTIONS SRL
Size
44.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch, French, Romanian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Bringo 2016
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like