Brzine i putarine Srbije 4+

iSolutions D.O.O. Beograd

Designed for iPad

    • 2.3 • 12 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Ova aplikacija prati vašu prosečnu brzinu kretanja i daje vam važne informacije, kao što su dužina potrebne pauze ili za koliko da smanjite brzinu da bi ostali u okvirima dozvoljene brzine kretanja na autoputu. Možete pronaći informacije o vremenu stizanja na željeni izlaz sa autoputa, ceni putarine kao i preostaloj kilometraži.

What’s New

Version 1.1.8

Added new toll booth Pakovraće for route Beograd-Čačak, added new routes Beograd-Preševo, Beograd-Dimitrovgrad and Preševo-Dimitrovgrad.

Ratings and Reviews

2.3 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

willy bloodrunner ,

Nova verzija

Novija verzija ima Suboticu, što je dobro mada ne vidim sve rampe u Subotici, danas ću da isprobam pa cemo da vidimo vredi li...

Savcxe ,

Ne meri prostu matematiku

Krenem u 15:03:21, pise da je NS - Stara pazova dovoljno 21 minut da ne predje 120km/h. Stignem u 15:24:52.

Aplikacija izracuna da sam isao 0:14:56! I izracuna samim tim prosecnu brzinu od 170km/h!! Kakva je to matematika?

A prilikom merenja je izracunat prosek od 140km/h, a ja vozio tempomatom sve vreme 130km/h sa 2 usporavanja u saobracaju!

Developer Response ,

Poštovani, usled određenih specifičnosti u ponašanju GPS i merenja brzine - naglašeno je da je brzina samo informativna vrednost i da se nikako ne uzima kao merilo za pređeni put na deonicama koje se mere. Naglašavamo da jedina egzaktna vrednost je vreme potrebno da se pređe dati put.

Masterblaster011 ,

Mr

Kad se ide od Beograda ka Makedoniji, vise ne postoji naplatna rampa Nis. Kad mislite da dodate naplatnu rampu Presevo? Aplikacija baguje, pokazuje basu najvecu brzinu umesto prosecne…treba da znate nazive rampi…ne dovrsena aplikacija

App Privacy

The developer, iSolutions D.O.O. Beograd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Navigation
Travel
Navigation
Travel
Navigation
Travel