Screenshots

Description

Hozza meg döntéseit ott, ahol Önnek a legkényelmesebb!

Velünk lehetséges!

A Budapest Bank BusinessID Alkalmazás használatával bárhol és bármikor meghozhatja vállalkozásával kapcsolatos üzleti döntéseit.

A Budapest Bank BusinessID Alkalmazás segítségével biztonságosan aláírhatja vagy elutasíthatja:
• A Budapest Bank által küldött elektronikus dokumentumokat
• a Budapest Bank Üzleti Terminálon rögzített pénzügyi megbízásait
• a PSD2 rendelet által szabályozott harmadik fél által beküldött pénzügyi megbízásait és számlainformáció kéréseit (további információért kérjük, látogasson el a https://openbanking.budapestbank.hu/ oldalra)

Főbb funkciók:
• Budapest Bank által küldött dokumentumok elektronikus aláírása.
• Elektronikus dokumentumok megtekintése, letöltése és továbbítása
• Budapest Bank Üzleti Terminálban rögzített vagy harmadik fél által beküldött pénzügyi megbízások jóváhagyása vagy elutasítása
• Harmadik fél által beküldött, Budapest Banknál vezetett számláival kapcsolatos számlainformáció és egyenleginformáció lekérdezésének jóváhagyása vagy elutasítása
• A Budapest Bank BusinessID Alkalmazáson aláírt megbízások és információkérések részleteinek megtekintése
• A Budapest Bank BusinessID Alkalmazáson aláírt banki tranzakciókra és információkérésekre vonatkozóan korábban meghozott döntéseinek megtekintése

Véleménye rendkívül fontos számunkra, mert a beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét. Kérjük, segítse munkánkat és ossza meg velünk ötleteit, javaslatait a businessid@budapestbank.hu e-mail címen.

------------------------

Hogyan aktiválja az alkalmazást?

Az aktiváláshoz hatályos Budapest Bank Üzleti Terminál szerződés megléte, vagy saját minősített vagy minősített tanúsítványra visszavezetett fokozott biztonságú elektronikus aláírás szükséges. Ha még nincs Budapest Bank Üzleti Terminálja, keresse személyes kapcsolattartóját vagy fáradjon be a legközelebbi bankfiókba.

• Töltse le, telepítse, majd indítsa el az alkalmazást okos (mobil) eszközén.
• Az aktiválás első lépéseként regisztrálja okos (mobil) eszközét az Budapest Bank Üzleti Terminálon vagy a regisztrációs linken keresztül és olvassa be a megjelenő QR kódot az alkalmazásba.
• Sikeres regisztrációt követően adjon meg egy 6 számjegyből álló egyedi azonosítót: BusinessID PIN kódot. Az alkalmazásba történő belépéshez innentől kezdve már ezt a BusinessID PIN kódot használhatja.
• A BID PIN kód megerősítésével befejeződik az alkalmazás aktiválása és megtörténik az első belépés.
• Opcionális: Az elektronikus dokumentum aláírás funkció eléréséhez keresse meg személyes kapcsolattartóját és írja alá a szolgáltatáshoz kapcsolódó felhasználói nyilatkozatot.

------------------------

Tájékoztatjuk, hogy az ún. alkalmazás-áruházban írt véleménye nem minősül hivatalos panasztételnek. Kifogása esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@budapestbank.hu elérhetőségen vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, melyet a díjmentesen hívható 1440-es számon ér el.

------------------------

Technikai feltételek:

Kliens oldali operációs rendszerek: Az operációs rendszer minimum verziószámáról az Információ menüpontban tájékozódhat.
Ügyfeleink biztonsága érdekében az ún. Jailbreak-elt operációs rendszerrel rendelkező okos (mobil) eszközön a Budapest Bank BusinessID Alkalmazás használatát nem támogatjuk, mivel ebben az esetben megnő a személyes és a bankszámlájukhoz kötődő adatokhoz történő hozzáférés kockázata.
A Budapest Bank BusinessID Alkalmazás használatának további részletes technikai és egyéb feltételeit a Budapest Bank Üzleti Terminál használatának Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF), a Felhasználói Kézikönyv, valamint a Budapest Bank BusinessID Alkalmazás használatára vonatkozó végfelhasználói licencszerződés (EULA) tartalmazza.

What’s New

Version 3.0

Elektronikus dokumentumok kezelése:
Aláírás – A Budapest Bankkal kötendő szerződéseket, egyéb okiratokat (meghatározott körben) mostantól az alkalmazáson keresztül írhatja alá.
Megtekintés – Az aláírt szerződéseket, egyéb okiratokat az alkalmazáson keresztül megtekintheti.
Letöltés – Lehetősége van az aláírt szerződéseket, egyéb okiratokat letölteni saját mobil / tábla eszközére.
Tovább küldés – Az aláírt szerződéseket, egyéb okiratokattovábbíthatja bármely üzenetküldő alkalmazásán keresztül.

App Privacy

The developer, Budapest Bank, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance